NAŠA GLUMICA ZABEZEKNULA SVE NA PREMIJERI FILMA O POKOJNOJ TIJANI JURIĆ: Čipka na grudima i gola ramena (FOTO)

Autor: P. R. / M. B.

Zabava

21.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pogledi su bili uprti u nju!

NAŠA GLUMICA ZABEZEKNULA SVE NA PREMIJERI FILMA O POKOJNOJ TIJANI JURIĆ: Čipka na grudima i gola ramena (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras je u MTS dvorani premijerno prikazan srpsko-američki film "48 sati i jedan minut" koji je posvećen Tijani Jurić, a čiji su scenaristkinja i rediteljka Sanja Rajičić, poznatija kao Sonia Alexa. Film je okupio impresivan glumački ansambl, a među glavnim ulogama našli su se, pored Rajičićeve, Nataša Ninković, Radivoje Raša Bukvić, Vanja Ejdus, Marina Ćosić i Klara Hrvanović.

Jedna od glumica koja je privukla pažnju na crvenom tepihu večerašnje premijere bila je Marina Ćosić. Ona se pojavila u nikad elegantnijem izdanju, blistajući u crnoj haljini sa čipkom na grudima, ističući svoju sofisticiranu pojavu. Gole ramena dodatno su doprinela njenom izvanrednom izgledu, ostavljajući prisutne bez daha.

Nakon glumice Marine Ćosić, na crveni tepih stigla je i rediteljka Sanja Rajičić, poznatija kao Sonia Alexa. Njen izgled je izazvao veliko interesovanje, budući da je sve zasenila u svom ferari crvenom kombinezonu. Njen izbor odeće je bio hrabar i samouveren, što je samo dodatno naglasilo njen autentični umetnički senzibilitet.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Rediteljka Sanja Rajičić poznatija kao Sonia Alexa

Premijera filma "48 sati i jedan minut" privukla je pažnju javnosti kako zbog teme koja obrađuje, tako i zbog izuzetnog talenta i stila koji su zračili sa crvenog tepiha večeras. Ovaj film obećava da će ostaviti snažan utisak na publiku, kako svojom dubokom emotivnom porukom, tako i vizuelnom raskoši koja je već sada privukla mnogo pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading