DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OŽENIO U TAJNOSTI, BILJANU SAČEKALA ŠOK PORUKA: Prosledili joj fotografije sina sa venčanja, ona izgorela od besa!

Autor:

Zabava

26.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević priznaje kako se osećala kada je saznala da se Dejan oženio u tajnosti.

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OŽENIO U TAJNOSTI, BILJANU SAČEKALA ŠOK PORUKA: Prosledili joj fotografije sina sa venčanja, ona izgorela od besa!

Foto: ST/Petar Divac, ATA Images

Dejan Dragojević nije bio u kontaktu sa svojom porodicom tokom nekoliko godina, a ta situacija izazvala je šok i tugu kod njegove majke Biljane Dragojević. Ona je nedavno gostovala u Dejanovom podkastu i otkrila svoje emotivno iskustvo tokom tog perioda.

Biljana je priznala da je bila u šoku kada je saznala da se Dejan oženio sa Dalilom Dragojević, a posebno je istakla da nije bila obaveštena o tom događaju. Kako je rekla u podkastu, saznala je za Dejanovo venčanje putem poruke čestitke koju je primila dok je bila u salonu. Osećala se iznenađeno i zbunjeno, a nije mogla da razume kako je Dejan mogao da se oženi osobom koju je upoznao u rijalitiju.

Republika

Foto: ATA Images/M.M., Youtube.com/Dejan Dragojević

Biljana Dragojević i Dejan Dragojević

 

 - Kada sam se oženio, kako si se osećala? Ja znam da ti nisi znala, niko nije znao. Tada smo još uvek bili u komunikaciji - rekao je Dejan. 

  - Da, tada smo još uvek komunicirali. Sećam se da sam bila u salonu i da sam dobila poruku - čestitke. Ja pitam za šta. Meni kažu Deki se oženio. Ja kažem, ma važi. I onda stigle slike, vas dvoje i kum Marko i ona mala žena - prisetila se Biljana.   

 - Ja sam bila u šoku. Onda nisi smeo da zoveš mene, nego si zvao druge da pitaš kako je sam ja reagovala. Onda su ti rekli da sam poludela.  Nisam mogla to da razumem, upoznaš nekog u rijalitiju i oženiš je - dodala je Biljana Dragojević za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading