BIVŠEG ZADRUGARA ŠOKIRALI NA PINKU: Prikazan mu snimak sa Jelenom Karleušom, a zbog OVOGA je završio u KAVEZU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Perović dobio priliku da vidi svoje snimke iz takmičenje "Zvezde Granda"!

BIVŠEG ZADRUGARA ŠOKIRALI NA PINKU: Prikazan mu snimak sa Jelenom Karleušom, a zbog OVOGA je završio u KAVEZU! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši zadrugar Savo Perović proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a danas je gostovao u emisiji "Zvezde Granda Specijal". Peroviću su voditelji pripremili specijalno iznenađenje. Naime, prikazani su mu neki od najboljih nastupa tokom učešće u ovom muzičkom takmičenju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Karleuša bodri Perovića

Tada je u žiriju bila muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je bodrila Perovića, dok je to isto radila i njegova majka, bivša zadrugarka i maserka Suzana Perović Blondi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Blondi u bekstejdžu bodri sina

Među brojnim nastupima performans u kojem je bio zatvoren u kavezu izazvao je najviše simpatija i komentara. Pevač je i dalje ponosan na svoje nastupe.

- To je bila prva godina i želeo sam da napravim samo šou. Prezadovoljan sam, pogotovo tim nastupom u kavezu – priznao je Savo kome je žao što više nema tog snimka na jutjubu.

- Posle toga je trebalo da snimim duet sa MC Sajsi, potom i pesmu sa Džidžom, i to je sve bio korak koji sam napravio – dodao je Perović na televiziji Pink.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Savo Perović o svojim nastupima

Inače, Perović je nedavno osuo paljbu po Anđeli Ignjatović Breskvici, naglasivši da je očekivao da će njen nastup za pesmu "Gnezdo orlovo" izgledati "skuplje".

- Bilo je zanimljivih kandidata, videla se želja za tim da se pokažu dobro, neki su me razočarali jako. U stvari, doživeo sam jedan mali šok i baš me briga kako će ovo ljudi da komentarišu. Smatram da treba da idemo u korak sa vremenom, ne treba da budemo ono što smo nekada bili i da se vraćamo u prošlost. Uvek treba da se poštuju neke stavri, ja sam vaspitan da idem u crkvu, ali moramo biti svesni da svet ide napred - rekao je Savo, prenosi Grand, pa nastavio:

- Meni se lično nije dopao Breskvičin nastup, pesma je super i generalno nemam ništa protiv nje. Možda nije nešto što bih ja privatno slušao, ali mogu da je razumem, ima taj etno momenat i sve mi to stoji. Kada pričamo o nastupu, očekivao sam da će sve to da izgleda skupo. Mogu sada da me osuđuju koliko hoće ili da kažu šta ovaj komentariše. Da imam toliko novca, svašta bih radio, za svoj nastup sam pozajmio toliko novca da sam ga vraćao godinu dana i nisam mogao da snimim novu pesmu dok to nisam isplatio. Onda ti kao neko ko je u ovom trenutku zvezda i od tebe se očekuje mnogo, favortit si... Razumem da ste želeli minimalizam, ali to nije poenta, to treba da izgleda kao što je izgledao Željko Joksimović ili Jelena Tomašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading