Obezbeđenje je spašavalo! Miki nasrnuo na Miljanu: Zola te je*ao da opstane u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

23.12.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokacija Miljane Kulić koju je uputila Suzani Perović kada joj je kazala da je ona najdarovitija glumica u rijalitiju jer glumi zaljubljenost u Mikija Đuričića da bi opstala u "Zadruzi 2", dovela je do žestokog okršaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdila da je Suzana lagala da voli Mikija... Miljana Kulić iznervirala Đuričića

Kada je ovo čuo Miki, on je bio van sebe i najpre je verbalno napao Miljanu, a potom je delovalo kao da će i fizički nasrnuti na nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mogao da se smiri... Miki

- Je*em li ti majku retardiranu, klošarko! Marš, ku*vo raspala! Trpim te tu, pazim na tebe tri meseca, da bi mi tako vratila, je*em li ti mrtvu majku! Sada je došla Suzana na red da nju podje*avaš! Da li ti je rekla ružnu reč? Ovde je jedini taktičar onaj koji tebe je*e da bi ovde ostao - urlao je Đuričić na Miljanu.

- Vrati ženi 1000 dinara što ti je pozajmila. Sad ću ti se ja na kičmu popeti! Napadaš opet preko drugih mene. Jesi li bila u ludnici? Nemoj da bi joj se obratila ovde! - vikao je Miki.

- To je moje mišljenje, to je tvoja taktika da bi opstala ovde. Miki je već rekao da ga žene je*u u zdrav mozak - davala je Miljana argumente.

Svađa se nastavila i u Beloj Kući kada je Miki pitao Zolu da li je znao Miljana ima psihičke probleme:

- Ovde jedino ti fejkiraš! Druže, jesi li ti stvarno zaljubljen u tog mentola? Jesi li ti gledao televiziju? Jesi li znao da ti je ri*a luda? - pitao Miki Lazara koji se pravdao da je zaljubljen.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki napao i Zolu...

- Jesam i volim je!

- Ti si najveća budala! - uralo je Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

23.12.2018 20:19

Isto kao i Suzana.

Odgovori 10 0