Nudili joj 50.000 evra za se*si scene: Učesnica Zadruge bila na velikom ispitu!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.12.2018

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredinom novembra, u impresivni grad nadomak Beograda uselila su se dva nova učesnika - DJ Zola, koji je jedva čekao da upozna Miljanu Kulić i uspeo da započne romansu sa njom, kao i glumica Višnja Petrović, koja je svojim atraktivnim izgledom privukla pažnju muškog dela učesnika najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Višnja Petrović...

Naime, kako Pink.rs saznaje od njenog druga Stefana, Petrovićevoj je nuđena velika svota novca da zaigra glavnu ulogu u jednom filmu, ali ju je ona odbila zbog eksplicitnih scena:

Višnji su nudili oko 50 hiljada evra da odigra glavnu ulogu u tom filmu i to sa velikim razlogom. Film je obilovao eksplicitnim scenama, koje su uključivale s*ks sa velikim brojem muškaraca, scene samozadovoljavanja i mnoge druge. Iako bi tada sigurno mnogi znali za nju, ona nije želela da se upušta u nešto takvo. Molili su je da prihvati ulogu, ali ona nikako nije želela - ispričao je Stefan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

30.12.2018 11:20

Bravo Višnja! Slatka si kao trešnja. Nije sve na prodaju.

Odgovori 10 0