(VIDEO) Ne silaze jedno sa drugog: Miljana i Zola u nikad žešćoj akciji, razvalili krevet!

Autor:

Zadruga

30.12.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je totalno pala na čari di džeja Lazara Čolića Zole koji je za kratko vreme obrlatio pa ne zna gde se nalazi. Ona je uradila sve ono što je rekla da neće, počevši od toga da neće vezu u rijalitiju, do toga da neće biti seksa pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Zola...

Pa, kada je već reč o intimnim odnosima, oni su njoj i Zoli postali svakodnevica. Isprva su se krili od ukućana i koristili rane jutarnje sate za vrele akcije pod pokrivačem, ali od kako su prešli u hotelsku sobu Imaginarijuma, čini se da će jednoga dana, polomiti čak i krevet. 

Oni su vrlo često jedno na drugom, pa su akcije u krevetu sve žešće. Od kako je Lazar izjavio da želi da provede život sa Miljanom, da joj čuva malog Željka i naprave još jednog naslednika, stvar se izgleda toliko uozbiljila pa su oboje "prionuli na posao". 

Miljana je ovoga puta bila "odozgo", a u par navrata mogla su se videti gola leđa zadrugarke koja je u svom zanosu "zajahala" Čolića. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Časlav

31.12.2018 12:33

I mi penzioneri mozemo da razvalimo krevet. Ali ovde treba razvaliti Miljanu.

Odgovori 14 0
Nina

31.12.2018 12:46

Ma samo lomi lomi, sve ja to glavom platim, ko mi ko mi te dira, duplo vratim. Lomi lomi posle ću sastavljati, od boljih od gorih da me ima kad se vratiš.

Odgovori 15 0
Zec

31.12.2018 13:53

A izmedju njih 2 ćebeta.