(VIDEO) "Nije mi dobro": Davidu pustili snimak sa Aleksandrom!

Autor:

Zadruga

09.02.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovonedeljnom izdanju ''Magazina In'' gosti će biti poznate ličnosti iz parova i sa domaće javne scene.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sada je sa Koraćevom u istoj emisiji...

Sa Sanjom će o aktuelnim temama razgovarati: ljubavni rijaliti par Zadruge koji je uzbrurkao domaću javnost - Ana Korać i David Dragojević, poznati bračni par - Nikolina Kovač i Saša Kapor i verenici - Danijela Karić i Ivan Mileusnić.

Sanja Marinković pustila je Davidu snimak njegovog gostovanja sa Aleksandrom Subotić od 22. septembra 2018. godine. Kada je Sanja najavila snimak tadašnjeg para Ani je bilo neprijatno, pa je poručila:

- Jao, nije mi dobro - rekla je i stavilu ruku preko očiju.

- Ja znam da on mene voli najviše na svetu i da me ni sa jednom ne bi zamenio. Može Naomi Kembel da dođe što se mene tiče... - rekla je Aleksandra Subotić tada u emisiji, a David je sve to posmatrao uz širok osmeh.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandru je prevario sa Anom...

- Sačuvajte ovaj snimak - rekla je Mia Borisavljević u ''Magazinu In'', nakon što je Sanja Marinković konstatovala da Aleksandra ima ogromno samopouzdanje.

Ovaj Mijin komentar izazvao je pometnju u studiju, s obzirom na to da je ona već tada predosetila da Aleksandrina i Davidova veza neće potrajati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading