(FOTO) Nekada je bila mega riba: Dragana Mitar puna celulita, nabacila čak 10 kilograma!

Autor:

Zadruga

09.03.2019

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draganu Mitar, nekada atraktivnu članicu grupe "Models", milioni gledalaca "Zadruge" upoznali su krajem oktobra, tokom vanrednog ubacivanja u Belu kuću.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar pre četiri meseca...

Njenom lepotom i tada izvajanom figurom, na kojoj su joj nekada davno mogle pozavideti mnoge dame, bili su oduševljeni svi gledaoci, ali i stanari Bele kuće - pogotovo muškarci, koji su je odmah proglasili jednom od najzgodnijih i najatraktivnijih zadrugarki.

Iako je bila visoko pozicionirana na top listi najzgodnijih učesnica "Zadruge", Dragana Mitar je za samo četiri meseca uspela da, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, lidersku poziciju zameni najgorom i zbog svog neuglednog fizičkog izgleda završi na samom dnu.

Bivša modelsica, koja sebe već mesecima u "Zadruzi" predstavlja kao fatalnu ženu i zavodnicu kojoj nijedan muškarac nikada nije mogao, niti će moći da joj odoli, prilično se opustila i zapustila, zbog čega sada, komentarišu brojni gledaoci, ne da ne bi mogli da joj odole, već bi je zaobilazili u širokom luku.

Dragana je od fit, zgodne mame za samo četiri meseca postala žena čiji izgled mnogi gledaoci podrugljivo komentarišu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana pustila stomak...

- Na šta se napravi ova Dragana! Fuj! Vidite što je pustila stomačinu, užas blagi! A tek noge, k'o dva balvana! Celulitara! Na šta liči, upropasti se načisto, ofucala se skroz. I to je neka zavodnica, hahaha! Baš me zanima koga ovako zapuštena žena može da zavede - samo je jedan komentar u moru brutalnih, koji se odnose na Draganin potpuno drugačiji, mnogi bi rekli - zapušten i neugledan fizički izgled, ali i na njeno ponašanje.

Nema sumnje da se Dragana vidno transformisala nabacivši celulit, strije i više od deset kilograma, a da li će se na ovoj brojci zaustaviti ili će nastaviti u istom smeru, ostaje da vidimo. Do tada, podsetite se kako je Dragana izgledala na samom početku svog učešća u "Zadruzi":

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dolores

09.03.2019 12:01

Pa šta, kilogrami se mogu skinuti... Ružno je se rugati...

Odgovori 17 12
Nenad

10.03.2019 12:19

@Dolores - Ima stomak kao da je trudna.

Mika

09.03.2019 12:02

Nikada nije bila mega riba. Ni po izgledu ni po ponašanju.

Odgovori 31 0
Mišo

09.03.2019 13:17

Dragana je bila samo laka riba. I sada je laka riba iako ima 10 kg više.

Odgovori 31 0