Ko je otac Kulićkinog deteta? Četvorica pumpala Miljanu!

Autor:

Zadruga

16.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" se poslednjih dana digla velika prašina oko Miljane i njene trudnoće, kao i oko činjenice da je Kulićka za samo mesec dana bila u intimnim odnosima sa četvoricom muškaraca, pa zbog toga ne može sa sigurnošću da se zna ko je otac njenog deteta!

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić

Iako Kulićka tvrdi da je otac deteta Lazar Čolić Zola, pevač Bojan Tomović, kao i izvesni Mile Mirković iz Krčedina, ne misle tako. Takođe, Marko Radisavljević iz Brusa sumnja na očinstvo, budući da je sa zadrugarkom imao odnose krajem juna do njenog ulaska u Imaginarijum.

Naime, Bojanu se preko jedne društvene mreže javio izvesni Mile Mirković, koji tvrdi da je siguran da je otac Miljaninog deteta jer je bio sa njom baš u tom vremenskom periodu kada se vodi da je ona mogla da ostane u drugom stanju. U prepiskama koje je Tomović objavio Mirković je predlagaoTomoviću kako njih dvojica treba da uđu u "Zadrugu" i jednom zasvagda raskrinkaju Kulićku.

- Je l' dete tvoje ili moje? Mislim da bi trebalo da se pojavimo obojica u rijalitiju da napravimo totalni preokret - napisao je Mirković u poruci, na šta mu je Tomović odgovorio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana

- Ja bez 2.500 evra nedeljno ne ulazim. Ako to mogu da mi daju, šou može da počne.

Sa ovom cifrom se složio i Mile, pa potvrdio da je siguran da je on otac deteta.

- Ni ja bez 2.500 evra neću tamo da kročim. Siguran sam da sam ja otac pošto smo 28. jula imali odnose, i to dva puta, i nismo se pazili. Ono jutro kada te je Miljana zvala na video-poziv, pre toga smo imali seks - pisalo je u Miletovoj poruci. On je takođe naveo da ga ne interesuje šta će Kulićka raditi samo da dete bude živo i zdravo i da mu je žao Zole što ga laže.

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić i Bojan Tomović

- Neka ona radi šta hoće, ja znam da Zola nije otac. Žao mi ga je, baš pravi budalu od njega. Ja ću tražiti da se uradi DNK test i time ćemo sve rešiti - rekao je Mile, na šta je Tomović rekao da je i on za utvrđivanje očinstva.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen Mile Mirković
Mile Mirković

- Mene je ona prva spopadala. Desilo se, terala me je da je napunim, to je pali. Rekla mi je: "Slobodno, pijem antibebi pilule" i, eto, sada ne znamo ko je pravi otac. I meni je žao Zole, pogotovo kad sam ga video da plače kao malo dete. Moramo uraditi DNK - zaključio je Bojan.

Foto: instagram.com/printscreen
Marko i Miljana

Podsećamo da sva četvorica isto pričaju i da optužuju Kulićku da ih je prevarila, budući da je svakom od njih rekla da pije tablete i da ne može da zatrudni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivica

16.10.2019 06:16

Miljana ih je lagala da pije antibebi pilule. Želela je trudnoću.

Odgovori 13 0
Žika

16.10.2019 07:11

Pumpajte, pumpajte, večeras svi ste tu i zato pumpajte, pumpajte, pumpajte, večeras svi ste tu samo da pumpate (Mimi Mercedez - Pumpajte).

Odgovori 10 0