(FOTO) FRAPANTNO! Isplivala najmarčnija tajna Bore Santane: Pokušao da siluje OVU poznatu pevačicu!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zadruga

10.12.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga" Bora Marinković, poznatiji kao Bora Santana, pokušao je seksualno da napastvuje pevačicu Natašu Mazu. Kako Rijaliti saznaje, Santana je silom uvukao Mazu u toalet, zavrnuo joj haljinicu i želeo da je prinudi na seks.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana...

Naime, Bora je u više navrata tokom svih sezona popularnog TV formata u kom je učestvovao priznao i pokazao da mu seksualni eksperimenti nisu strani. Otvoreno je progovorio da je polno opštio sa muškarcem koji je postao žena i ljubio se sa transvestitom u prostorijama luksuznog zdanja u Šimanovcima. Međutim, tu nije kraj Santaninim poduhvatima. Poznanik Nataše Maze za Rijaliti magazin progovorio je o opsesiji zadrugara ovom pevačicom, koja je promenila pol.

Santana i Maza u više navrata bili su gosti istih događaja, a kada je poznati zadrugar saznao da je pevačica promenila pol, to ga je dodatno uzbudilo.

- Bora i Nataša kretali su se jedno vreme u istim krugovima, u par navrata su se sretali na različitim događajima. Čitava javnost je upoznata sa tim da je Maza nekada bila muško, ali da je uspešno promenila pol. Po svemu što znam, Santanu je baš taj podatak dodatno zainteresovao za nju - priča naš sagovornik i otkriva da je Santana, nakon što je saznao Natašin broj telefona, počeo često da je zove:

RepublikaFoto: youtube.com/sezam produkcija
Nataša Maza...

- Došao je do njenog broja telefona i pozivao je da se vide, ali je insistirao na diskreciji. Nataša ne voli skrivanje, pa ga je bez puno razmišljanja odbila - govori pevačicin poznanik za Rijaliti magazin.

Rijaliti-učesnika i Natašu Mazu pod isti krov je smestio jedan događaj, a pijani Bora je dao sve od sebe da zavede pevačicu.

- Na rođendanu zajedničkog bliskog prijatelja Maza i Santana su se opet sreli, a tada su imali priliku i da razgovaraju. Bora je bio prilično pijan, ali to ga nije omelo da Nataši udeli pokoji kompliment i da joj se udvara - otkriva izvor i dodaje da je pevačica zbog neprijatnosti iz prošlosti prilično nepoverljiva kada su muškarci u pitanju:

Zavrnuo joj suknjicu i pokušao da joj skine gaćice i rekao: "Dozvoli mi da bar na sekund uđem u tebe"

- Maza je imala neprijatnih iskustava sa muškarcima, pa je prilično oprezna kada se sa njima zbližava. Bila je izuzetno pristojna sa Borom i držala ga na odstojanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana...

Zadrugar je očito bio opijen alkoholom i pevačicinom pojavom, pa odbijanje nije prihvatao kao opciju i odlučio je da učini sve kako bi dobio ono što želi.

- Kada je Nataša krenula do toaleta, Santana je pokušao da je poljubi. Odgurnula ga je, ali on tu nije stao. Ugurao ju je u toalet, a tada je počela prava drama - priča pevačicin poznanik i otkriva detalje nemilog događaja:

RepublikaFoto: youtube.com/Boban Zdravkovic
Nataša Maza...

- Prislonio ju je uz zid, zavrnuo joj suknjicu i pokušao da joj skine gaćice. Nataša je plakala i molila ga da stane, a on joj je prošaptao: "Dozvoli mi da bar na sekund uđem u tebe." Sirota devojka uspela je da se izvuče, a kasnije je pričala o pokušaju pevača da je siluje. Ubeđen sam da je to bio Bora.

Maza: Jedan pevač je pokušao da me siluje. Bolje da ne pričam te gadosti i na šta su sve spremni

Podsećanja radi, Nataša Maza nedavno je za medije govorila o tome kako je jedan naš poznati pevač pokušao da je siluje, ali identitet tog čoveka nije otkrila javnosti.

- Jedan pevač je pokušao da me siluje. Bolje da ne pričam te gadosti i na šta su sve spremni, a ovamo su velike zvezde - svojevremeno je izjavila za domaće medije pevačica.

Foto: TV Pink/printscreen

Bora se ljubio sa transvestitom

Na konkursu za buduću izabranicu Bore Santane u drugoj sezoni "Zadruge" ovaj takmičar se opredelio za transvestita. Pevač je porazgovarao sa više devojka, ali je izbor pao na Naidu, koja je biološki muškarac, ali se oblači kao žena.

- Moja konačna odluka je da prođe Naida. Devojka je simpatična, prirodna je, kulturna, voli da se šali. Fina je devojčica. Jedino što je pevačica. Nisam ja ljubomoran, hoću da se ona posveti meni maksimalno - rekao je Bora, oduševljen svojim izborom, a onda je pao i poljubac.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Santana: Imao sam seks s muškarcem

Bora Santana je nedavno u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem i ostalim zadrugarima otkrio da je imao intimne odnose sa transseksualnom osobom. Zadrugari su na prvu loptu bili iznenađeni i mislili da se šali, a kada je Santana potvrdio ono što je rekao, sve je zanimalo da im prepriča kako je bilo.

- Promenjen pol je bio. Tri dana se nisam budio kad sam saznao. Kunem ti se životom, mnogo je dobro bilo. Drugari su me namestili, prava je ribetina. Svi znaju ko je ona - pričao je Santana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš: Mazo, hoćeš da se ljubimo?

Marko Janjušević Janjuš navodno je imao želju da ljubi Natašu Mazu. Pevačica je iznenadila mnoge kada je na društvenim mrežama objavila njihovu prepisku, pa ga tako i raskrinkala.

- Ovako se jedan oženjeni zadrugar koji se kune u porodicu ponaša kad nije u "Zadruzi". Da se ljubimo, malo ovo, malo ono - istakla je Maza, a uz ovaj tekst je okačila i prepisku sa Markom u kojoj je on pita da li će se ljubiti u njenom novom spotu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading