NASANKALI SVE! Ovo kriju od javnosti: Gagi imao se*s aferu s Milicom Kemez!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani u jeku je skandala u rijalitiju "Zadruga 3" otkako se igri za glavnu nagradu na TV Pink priključila i njegova bivša supruga Anabela Atijas, te svakodnevno iznose prljav veš iz prošlosti. Zadrugarka Milica Kemez, s druge strane, svojim odnosom sa zadrugarom Borom Santanom privukla je pažnju javnosti, međutim, iako deluju nepovezano, Gagi i Milica imaju zajedničku tajnu. Kako Srpski telegraf saznaje, Gagi i Milica imali su seks-aferu pre tri godine, a po ulasku u Imaginarijum dogovorili su se da to sakriju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani i Milica Kemez

Kako izvor blizak Milici navodi, Kemezova se sa Gagijem upoznala preko zajedničke drugarice prilikom jednog boravka u Beogradu.

- Milica je došla na nekoliko dana kod drugarice u Beograd, kod nje je spavala i izlazile su zajedno. Ta devojka se druži sa Gagijem, tako da ih je ona upoznala u jednom kafiću. Našle su se s njim, a Milici je bilo interesantno to što će upoznati poznatu ličnost. Gagiju se Milica dopala, tako da su se njih troje dogovorili da uveče odu u noćni provod - otkriva izvor i objašnjava kako su se Gagi i Milica spanđali.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Milica Kemez

- U provodu je Gagi sve vreme Milici upućivao komplimente, a kako su se oboje poprilično zapili i kočnice su popustile, Gagi joj je rekao da pođe s njim kući, tako da je ona ostavila drugaricu i otišla kod Gagija. Te večeri su imali seks, a nakon što je ustala, Milica se odmah spremila i vratila kod drugarice. Kod drugarice je bila još dva dana i potom se vratila kući. To je bilo pre tri godine, tako da nisu ni slutili da će se na imanju u Šimanovcima naći zajedno. Gagi ju je zvao da se ponovo vide, ali mu je ona rekla da to ne radi za džabe i da sve ima svoju cenu. On je tad odustao od viđanja s njom, a kada su saznali da će biti zajedno u rijalitiju, čuli su se telefonom i dogovorili da niko neće znati šta se između njih desilo - navodi izvor blizak Kemezovoj i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- Mica je takva, ona voli zezanje, provod, da menja muškarce, tako da je za nju to sve velika igra. Mlada je, danas Bora, sutra neko drugi, ne shvata ona to ozbiljno.

Gagi ju je zvao da se ponovo vide, ali mu je ona rekla da to ne radi za džabe i da sve ima svoju cenu

Podsetimo, Milica Kemez istakla se u "Zadruzi 3" teškom životnom pričom o odrastanju u hraniteljskim porodicama i maltretiranju koje je proživela od tih hranitelja. Tada se predstavila kao borac i kao neko ko je časno izašao na ispravan put uprkos svim nedaćama. Ipak, kako je rijaliti odmicao, Milica je otkrila i manje slavne stvari o sebi. Jednom prilikom za crnim stolom Milica je ispričala deo burne prošlosti.

- Igrala sam u Švajcarskoj oko šipke. Kakve sam kostime imala... Gađali su me parama kad igram. Znam da igram oko šipke i znam trbušni ples. Je*ala sam se i uživala - rekla je Kemezova zadrugarima.

Foto: RTV Pink

Milicu finansirao oženjeni Albanac

Iako je Milica tvrdila da je od 21. godine zarađivala novac za život radeći regularne poslove, mediji su otkrili da se Kemezova bavila prostitucijom. Prema navodima izvora, ona je izmislila većinu stvari vezano za njenu tešku sudbinu, a najviše novca zaradila je od veze sa oženjenim Albancem.

- Milica je od 18. godine radila po kafanama, a tu je upoznala jednog Šiptara iz sela kraj Prištine. Osim što joj je plaćao za usluge, morao je da joj plaća prevoz do Prištine ili sela u kojem živi Velikog Trnovca, a tu je, naravno, bio i novac za garderobu, hotele... Kad ga je žena provalila, ta šema joj je pukla - naveo je izvor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela: Narkomančino, malo su te tukli

Gagi se u "Zadruzi" preksinoć ponovo posvađao sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, koja ga je izvređala nakon što je svima ispričao kako ga je njen muž Andrej Atijas pretukao.

- Ti si tad bio narkoman, tebe treba tući svaki dan. Trebalo je još da te bije. Hvala Andreju što mi je skinuo narkomančinu s grbače. Kad te je prebio, dve godine si bio miran kao bubica - rekla je Anabela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Atijasova: Luna je govnara

Anabela se preksinoć ponovo posvađala sa ćerkom Lunom, a nakon što joj je Luna u naletu besa rekla: "Ajde, udari me", Anabela je prasnula:

- Govnaro jedna, malo sam te tukla. Isti si manipulator kao i tvoj otac. Trpim tvoja s*anja od prve "Zadruge", svađala sam se i sa bogom i sa narodom. Ti si izabrala ko sam ja u tvom životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

04.04.2020 06:46

Gde ste našli sve ove nemoralne spodobe? Pa kod nas nema javnih kuća.