Okupio se narod u Novom Pazaru: Sreli se Zilha i Edo, sa njima su i njihovo troje dece!

Autor: Pink.rs

Zadruga

08.06.2020

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge" Edis Edo Fetić odazvao se jutros pozivu Centra za socijalni rad i uputio se u Novi Pazar kako bi se rešilo pitanje starateljstva nad troje dece koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, koja je protiv njega nedavno podnela tužbu za razvod braka posle javne prevare.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Edis i Zilha

Naime, prema informacijama sa lica mesta, ipak je bilo potrebno da Zilha danas u Centar za socijalni rad dovede i njihovo troje dece kako bi se i oni izjasnili o tome kraj kog roditelja po okončanju njihovog braka žele da ostanu, te da se, nakon što se u obzir uzmu i njihovi iskazi, utvrdi model po kom će ih viđati onaj roditelj koji bude ostao bez starateljstva.

Sastanak u Centru uskoro će biti gotov, a ostaje da saznamo kako je protekao susret kontroverznog zadrugara i njegove supruge koju je javno prevario s Draganom Mitar, zbog čega je rešila da na njihov brak definitivno stavi tačku i s njim prekine svaki kontakt.

RepublikaFoto: instagram.com/zilha_fanpage
Edis i Zilha

Kako bi se što pre sakrila od znatiželjnih pogleda i otišla s lica mesta, gde se već okupio veliki broj sugrađana, Zillha je s decom brže-bolje ušla u automobil prijatelja koji su je čekali ispred i istog trenutka odvezla se u nepoznatom pravcu, a ono što je posebnu pažnju privuklo jeste to što je poštovala mere opreza usled epidemije koronavirusa, te masku s lica nije skidala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading