MIKI Lunu i Teodoru osudio zbog IZDAJE, pa izabrao POTRČKE!

Autor:

Zadruga

19.12.2017

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicija je da vođa ponedlejkom uveče bila potrčke, te je tkao Miki Đuričić morao izabrati dvoje ljudi koji će biti uz njega i raditi ono što im kaže. Isto tako, trebalo je odabere i omiljenu osobu koja će imati posebne privilegije tokom njegove vladavine, a jedna od njih je spavanje u hotelu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

- Po po mom mišljenju najgore izdaje su Lunina i Teodorina. Jednoj za spot, drugoj da se čuje sa majkom. Bora i ja priznajemo da smo prevaranti, ali od vas poštenih ne možemo da dođemo na red. Prvi potrčko će biti Teodora zbog toga što je dala informaciju koja nije bila potpuna. Zbog spota je izdala tajnu, a i da je zbog bilo čega, to je ružno. I ja možda znam dosta tajni ovde, ali da idem kod Drveta da kažem tajnu, to je po meni džukački. Drugog potrčka zaista nemam, a pošto je gospodin izrazio želju, neka on ide, ja ću ga staviti, ali neću te glasati da ideš kući - rekao je Miki misleći na Đeksona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson

- Ja sam iskreno znala da ću biti potrčko, jer znam da kad je Bora bio gazda, Miki je predlagao da Luna i ja budemo potrčci. Meni nije problem, snosiću posledice zbog toga što sam uradila i to je to - rekla je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović

Međutim, kako je Miki danas pričao da će postaviti Teodoru za potrčka, on je morao da promeni svoju odluku, te je rekao da će to onda biti Anđelo Ranković.

- Što se tiče njega, videće da sam uvek pričao da je dobar momak, jedino što mislim da je pogubio konce, ali to je zato što je zaljubljen, te mu opraštam. Nekad ume da živčani, ali ima kvalitete - rekao je Miki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Hvala ti na lepim rečima, ali ja mogu da ti kažem da sam razočaran zbog tvog izbora sada. Meni je krivo što si tako odlučio, ja sam zaljubljen, naravno da sam se obradovao kad je odlučeno da ona ostane - izjavio je Anđelo.

Došao je red da bude izabran i omiljeni zadrugar, a Miki je bez razmišljanja rekao:

- Tu nema priče, Bora, moj najbolji drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading