Divna detaljno opisala kakav SEKS ima, Zadrugari šokirani!

Autor:

Zadruga

12.01.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Divnu Milanović seks uopšte nije tabu tema, te otvoreno govori o istom. Sinoć je produkcija puštala Zadrugarima snimke koji su se dešavali tokomnedelje, a upravo Divna je bila na jednom od njih.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Divna DNK

Naime, Ana Korać je pitala Divnu šta radi u krevetu, te je ona krenula do detalja da opisuje šta radi sa svojim mužem.

- Prvo se dovatite, pa onda počneš da ga pališ, kad ga napališ pokušaš da ga mučiš i počnes da ga štipaš. a možeš i za kosu da ga uvatiš... On može da ti li*e i da pu*i onda mir i tišina, vi ležite i uživancija - rekla je između ostalog Divna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Divna DNK

Nakon što je svim ukućanima pušten ovaj snimak, Divna je bila vidno postiđena, a Matora je prokomentarisala kako misli da Divna ima i naklonost prema ženama, i da joj se Sanja posebno dopada.

- Ja sam samo rekla da je Sanja najlepša zadrugarka, nikad nisam imala devojku. Ja priznajem gledala sam porniće i videla sam dve žene kako se ljube, ali nisam imala želju to da probam - branila se Divna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading