SLOBA I DALJE VOLI KIJU, ostaviće Lunu čim izađe iz "Zadruge"

Autor: Z. S. RADULOVIĆ - I. TUBIN

Zadruga

23.01.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Željković alijas Nadica Kamel, majka Kristine Kockar, prvi put je otvorila dušu za medije i otkrila šta misli o učešću svoje ćerke u rijalitiju "Zadruga", kao i svemu što joj se izdešavalo sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem. Aktuelnog zeta, koji je njenu ćerku prevario naočigled milionskog auditorijuma, osudila je zbog svega što je uradio Kristini, ali uprkos svemu tvrdi da on i dalje gaji emocije prema njoj.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nada Željković, majka Kije Kockar!

- I dalje postoji emocija kod Slobodana, to je pokazao. I bes i emocija. Kada neko ne gaji nikakva osećanja, onda ne može u njemu ta osoba da probudi takve reakcije. Vidi se i po tome što pije lekove za smirenje i što se tako ponaša prema Kristini, mislim da je to svima jasno - tvrdi Nada, koja iskreno misli da romansa Slobe i Lune Đogani nema budućnost.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Mislim da ta veza između Lune i Slobe neće potrajati. Unutra su specifični uslovi, a u spoljnom svetu će to brzo pući. Svakako ne želim da govorim o njima, neka žive svoj život. Ja sam ponosna na svoje dete. Teško mi je da je gledam kako plače, ali sam je vaspitala da, kad joj je teško, izbaci to iz sebe i isplače se jer posle toga uvek bude sve lakše - objasnila je Kijina majka i nastavila:

Šokirana što Anabela opravdava Lunine postupke. Treba da podrži ćerku, ali opravdavati takve stvari je katastrofa

- Kristinu je dotuklo to što je saznala koliko ju je puta varao. Čula sam da je Sloba varao moju Kristinu sa Nadeždom Biljić. Imala sam takva saznanja, ali nisam htela da se mešam jer nisam imala dokaz - iskrena je Nada, koja tvrdi da su se Kristina i ona mnogo žrtvovale za Slobu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Kija je išla da radi u hotelu "Mediteran" u Crnoj Gori. Tri meseca je konobarisala kako bi plaćala njihov stan u Beogradu, dok je on grickao suncokret po Zrenjaninu. Meni nije bilo teško da vozim Slobodana na snimanja, ja sam sve radila za njih dvoje, tačnije za sreću moje ćerke. Nije mi bilo teško da u pet ujutru vozim njega na snimanje jutarnjeg programa, na intervjue, sve što je trebalo. Opet bih to uradila zbog svoje ćerke, ali smatram da je on nezahvalan - rekla je bez dlake na jeziku Nada i otkrila da je pokušala ranije da skrene Kristini pažnju na Slobine mane, ali ona to nije želela da čuje.

- Ja sam jednom rekla Kiji da je on neradnik i da nije dobar muškarac za nju, ali se ona na mene naljutila. To je bio jedini trenutak kad smo pričale o njemu na taj način, ali ga je ona branila, tako da to više nisam pominjala. Čak sam je pitala: "Kada bih ti rekla da biraš između mene i Slobodana, koga bi izabrala?", a ona je rekla Slobodana. Zagrlila sam je i rekla da je to onda prava ljubav, kad između majke i muža izabereš muža - ispričala je Kijina majka i priznala da ne razume ponašanje Anabele Atijas.

Tri meseca je konobarisala kako bi plaćala njihov stan, dok je on grickao suncokret po Zrenjanin

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Anabela Atijas

- Ja razumem da svaka majka mora da podrži svoje dete, ali sam šokirana što Anabela opravdava Lunine postupke. Treba da podrži ćerku, ali opravdavati takve stvari je katastrofa - rekla je Nada i dodala:

- Andrija se pojavio u njenom životu pre šest godina, ali ona ne voli ljude kojima je sve servirano na gotovo, ne privlače je muškarci koji imaju obezbeđeno sve. Ona je imala viziju da se bori sa Slobodanom za karijeru i sve, ali ispalo je kako je ispalo - zaključila je Nada Željković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Hm

23.01.2018 18:32

Nadica je divna žena, kao i Kija. Sve je lepo objasnila.

Odgovori 20 2
Mila

23.01.2018 18:57

Meni je bilo jako žao kad sam gledala slike na kojima Draginja pozira sa navodno Kijinom garderobom jer se primeti veliko siromaštvo. Ako su već toliko siromašni i ako znaju da je Kija sve radila da Slobu motiviše da se izvuče iz siromaštva, i da od nule stvore nešto zajedno, zašto su onda toliko zlobni njegovi roditelji. Ja shvatam da njihovo seosko razmišljanje njima ne dozvoljava da razumeju da jedna je žena kao Kija spremna sve da uradi da ona i njen muž uspeju u životu, pa čak i to da živi u drugoj zemlji daleko od njega privremeno. Kako ih bre nije sram. Kako neće da razumeju danje on nju javno ponizio i da je imao kakvu zlobnici za ženu ona bih mu vratila na sto puta gori način. Molim vas kopirajte moj komentar i prosledite gde god možete jer ja ne mogu da trpim nepravdu prema Kiji Niš kako više.

Odgovori 21 4
Vlasta

23.01.2018 22:42

@Mila - Ne mogu da verujem da si toliko plitka, i da gledas tako usko. Kada je Kija usla u Zadrugu izmedju ostalog rekla je Slobi da ima Andriju, na njegovo pitanje od kada ga zna, ona kaze bili sam u vezi sa njim pre nego sto smo se mi upoznali, na njegovo pitanje zasto mu nije rekla za njega, posto je znao sve njene bivse, ona kaze, nije mi bio bitan, letos u Budvi ne moze na nastup sa njim, ali moze opet da se nadje sa Andrijom, i posto je sada prevario, ona sad voli i nada se da ce se udati za njega, to znaci da je ona bila sa Andrijom u paralelnoj vezi, toliko o jadnoj Kiji.

Mila

24.01.2018 12:08

@Vlasta - Da li si ti slep pa da ne vidiš koliko je plitak tvoj mali mozak jer kad pročitaš moj komentar pa onda tvoj tu mema više raspravljanja. Kakav bre Andrija kakvi bakrači! Da li vam je to jedini argumenat? Vi znate da od toga nema ništa i opet potencirate na glupostima! Ja sam iznela samo činjenice i to je to!