Majka Kristine Kockar: Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovekom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Zeljković majka Kristine Kije Kockar u strahu je da se loša karma uzrokovana njenom greškom iz mladosti sada vraća njenoj ćerki. Zeljkovićeva je za "Rijaliti" magazin otkrila do sada nepoznat detalj o ocu Kristine Kockar, o kome zadrugarka gotovo da i ne govori.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nada Zeljković

- Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovekom. Bila sam mlada i zaljubila sam se u momka koji je već imao ženu. Nisam mogla da kontrolišem emocije i stupila sam u vezu s njim. Ubrzo sam ostala trudna. Moja majka me nije podržavala, nije bila za to da na taj način osnujem porodicu, ali, uprkos svim osudama, rešila sam da rodim Kiju - ekskluzivno za Rijaliti priča Nada.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Kija Kockar

- Moja majka je svim silama pokušala da me odvoji od tog čoveka, govorila mi je da ne smem da rasturim tuđu sreću i da na nesreći gradim svoju vezu. Nije me branila kao Anabela svoju ćerku - iskrena je Kristinina majka, koja se plaši da su se njeni gresi preneli na mezimicu.

 Nada: Bože, da li mi se sad to vraća preko rođenog deteta. Ona sad gleda kako je muž vara i pati

- Kada se ovo dogodilo Kiji, pomislila sam: "Bože, da li mi se sad to vraća preko rođenog deteta. Ona sad gleda kako je muž vara i pati. Jako mi je bilo teško zbog nje. Supruga Kijinog oca je dobra žena, u odličnim je odnosima sa Kijom, viđaju se i nas dve komuniciramo, ali opet u meni je opravdan strah da mi dete ne ispašta zbog nečeg mog iz prošlosti. Ja nikada nisam rasturila taj brak, on i dalje živi sa ženom - završava životnu priču Kijina majka.

Kako dalje saznajemo, Kijina maćeha je rođena Nemica i prihvatila je Kiju kao svoje dete, njen otac je priznao i nije doveo u pitanje očinstvo, ali nikada nije živeo sa Kristinom i njenom majkom. Njih dve se redovno viđaju kada ona i Kristinin otac dođu u Srbiju i podržavaju je u svemu, pa i u odluci da se takmiči u rijalitiju "Zadruga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

14.02.2018 21:44

Sve se vraća, sve se plaća. Kija je hrabra, pametna, sposobna mlada žena i sigurno će pronaći svoju sreću. Zaslužuje to. Sloba i nije bio za nju, ona može mnogo bolje.

Odgovori 14 7
milica

15.02.2018 12:51

Ali nije mu rasturila brak. Supruga Kijinog oca u prijateljskim odnosima sa njima. To nije sebicna ljubav kao kod Lune i Slobe.

Odgovori 13 7