Zadrugari i gledaoci izabrali najvećeg FOLIRANTA u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

17.02.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je poslao zadrugarima pismo u kojem je zahtevao od njih da izglasaju najvećeg foliranta među njima, a istu priliku dobili su i gledaoci koji redovno prate sva dešavanja u Zadruzi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Kada su takmičari glasali, bilo je evidentno da će baš ova ukućanka poneti titulu najvećeg foliranta u Zadruzi, ali onako kako je publika glasala bilo je sasvim šokantno i neočekivano.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Dragi zadrugari, svojim glasovima ste Kristinu odabrali za najvećeg foliranta, ona je ponela ovu nezahvalnu titulu. Osim toga što ste vi glasali, glasala je i publika. Moramo Vam reći da je po gledaocima titulu najvećeg foliranta ponela Sanja.

Foto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

Pretpostavljalo se da će svi takmičari glasati za Kristinu Kiju Kockar, ali Sanju Stanković je ovo priznanje šokiralo, a najviše Jovanu Tomić Matoru koja se svim silama trudi da stane u njenu odbranu šta god da se dogodi.

- A svi Sanju shvataju pogrešno zbog mene i svi misle da je folirant. Pa dobro, Sanja, nećemo se više družiti, vidiš da si folirant! - šalila se Matora.

Foto: instagram.com/zadruga.tv
Gledaoci odabrali najvećeg foliranta u Zadruzi

Gledaoci su, evidentno, glasali malo drugačije od zadrugara, pa osim što su Sanju stavili na prvo mesto, Kija se našla na drugom, na trećem Divna Milanović, na četvrtom Luna Đogania na petom Nena Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miso

18.02.2018 09:43

Gde su gledaoci mogli da glasaju? Grupa je malena i nije reprezentativna. Rezultat beznacajan.

milica

18.02.2018 18:59

Ni zadrugari ni gledaoci nisu realni i posteni.