ISPLIVALA ISTINA O KIJI I STEFANU: Javio se NJEGOV OTAC I SVE OTKRIO!

Autor:

Zadruga

07.03.2018

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija afera Kije Kockar, i dalje zvanične supruga Slobe Radanovića, je veza sa izvesnim Stefanom Karićem koji je javnosti poznat kao bivši dečko misice Dijane Milojković.

O ovoj aferi u rijalitiju "Zadruga" Luni i Slobi je pričao novi ukućanin Đomla Panamera, koji je kazao da je Kristina pre ulaska u rijaliti boravila kod Stefana. Zanimljiv detalj je bio i da je Stefan, navodno Kiji slao majice sa likom Pabla Eskobara, a sve ovo Đomla je saznao od Stefanovog oca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slao joj majice..Kija i Stefan

Ove navode je Karić je odmah demantovao uz šok što su novinariu uopšte došli do njega. Međutim, o Kiji i njemu istinu je otkrio niko drugi do njegov otac Osman Karić, koji se oglasio i sina potpuno ocinkario:

Na pitanje pratioca sa društvene mreže instagram: "Da li je istina to u vezi Stefana i Kije što je onaj novi brkica izjavio?", Stefanov otac je jasno odgovorio:

- Ja govorim samo istinu, ovoga puta ću se braniti ćutanjem. Ne bih da sina dovodim u neprijatnu situaciju. Mada on izgleda nije čuo onu poslovicu: "Posle j*banja nema kajanja". Sev sam rekao, ništa rekao nisam.

Foto: instagram.com/karic_stefan, youtube.com/Uadruga Offical
Otac Stefana Karića, Osman, objasnio...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Hm

07.03.2018 11:46

Osman Karić je dobar prijatelj sa Miljanom Vračevićem, a i bio je u tajnoj vezi sa maloletnom Minom Vrbaški. Zato mlati sve ovo.

Odgovori 22 11
Maria

07.03.2018 12:16

Djomlu doveli iz Anabelinog tabora da blati Kiju izmisljotinama.

Odgovori 21 14
Zeleznik

08.03.2018 08:28

Stefan nije mogao ni da ispadne bolji. Kazna je imati ovakvog oca. Decko je zeljan ljubavi I dokazivanja . Hteo bi I on kao Mirko