KIJA: Tvoja majka je klela naš brak! SLOBA: Lažove, ućuti!

Autor:

Zadruga

17.03.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napetost između još uvek zvanično supružnika Kristine Kockar i Slobodana Radanovića u "Zadruzi" raste iz dana u dan. Do žučne rasprave došlo je i prekjuče kada se par žestoko isprozivao, a razlog svađe su ovog puta bili Slobini roditelji Draginja i Dušan. Naime, Kockareva je još kivna što su njeni svekar i svekrva nedavno poslali tortu i čestitali rođendan Slobinoj devojci Luni Ðogani. Dodatno ju je povredilo kada je pušten prilog kako ona besni zbog toga, dok je Sloba srećan, pa je osula paljbu po njegovim roditeljima iznoseći tvrdnje da je Slobina majka proklela njihov brak još na samom početku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Tvoja majka je dan posle našeg venčanja zvala moju mamu i klela našu ljubav i naš brak. Rekla je: "Za njihovu sreću ona je trebalo da pređe preko kućnog praga." To nije moj kućni prag jer smo mi živeli u drugom stanu - besnela je Kija i dalje provocirala Slobodana:

- Da li možemo da pričamo negde gde nema nikog pored nas. Ne, tebi uvek treba drveni advokat. Ne može on da priča sa mnom da slučajno ne bi bio neki problem. I ti si muškarac.

Mića: Ja vam savetujem da se pod hitno raziđete čim izađete iz rijalitija. Ne možete očima da se gledate

Iako ga je optužila da je kukavica, Sloba joj je ipak odbrusio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Prestani više, lažove! Prestani da pričaš neistine, boli me više glava od tvojih laži, ne mogu više da se svađam zbog jedne iste stvari - nadvikivao se Radanović, dok je pokušavao da se izoluje od Kijinih verbalnih napada, a ona je nastavila da ga prati i viče za njim.

- Ajde, demantuj me ako lažem! Bežiš zato što znaš da pričam istinu! Moja majka je ostala u šoku nakon toga što joj je tvoja ispričala preko telefona! Ona nas je klela čim smo se uzeli. Uvek se sklanjaš kada se osetiš ugroženim - urlala je Kija. U njihovu raspravu uključio se i Lepi Mića, koji je im je sugerisao da se što pre razvedu jer je evidentno da ne mogu više da podnesu jedno drugo.

- Ja vam savetujem da se pod hitno rastanete čim izađete iz rijalitija. Vi ne možete očima da se gledate - savetovao je Mića, a Kristina se odmah ogradila.

- To uopšte nije tačno! Nemoj da se mešaš u nešto što ne razumeš! Sa moje strane uopšte nema mržnje - zaključila je Kockareva, nakon čega se udaljila kako bi prekinula raspravu sa Mićom, te se situacija stišala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Hm

17.03.2018 07:47

Slobina majka je rekla da mu ne treba ni Luna, postoji video. Svi smo slušali šta Slobina majka govori o Kiji dok je ova bila još napolju na infuziji. To dovoljno govori o tome kakva je zapravo Slobina majka, njoj nijedna snajka neće valjati. Ta žena je podržala Slobu da svoju ženu prevari na televiziji. Zato verujem i da ju je klela dan nakon svadbe.

Odgovori 11 2
Mika

17.03.2018 11:14

Gagi nije postavio Anabelu na svoje mesto a savetuje to Slobi. Nastavio kontakt sa Anabelom a zamera Slobi. Gagi ima kontakt sa Atijasom a zamera Slobi. Cak prima i pare od Atijasa.?

Rada

17.03.2018 12:49

Slobina majka je kriva za odnos sa Kristinom. Kristina do pobede.

dIITRIJE

17.03.2018 17:38

@Rada - Ne, Draginja nema nikakvukrivicu. Stvar je u nepčoštoanju jedne starije gospodje.Bivša je kriva za prošpast jiove eze, jer ga je varala .Manipulatorka je i lažov.Sve što je do sada iznela je jdaleko od istine i to svi znaju. Izigrava poredjenuj ženu, što je daLEKO OD TOGA. oNA JE ZLO SAMA PČO SEBI.NIKADA JE NIKO U ŽIVOTU NEĆE TRPETI JER IA GROZNE KARAKTERNE CRTE. dALEKOJE LEPA KUĆA. sLOBA JE SREĆAN JER SE OTRESO ZLA.

Odgovori 3 10