Dok Kija boravi u Zadruzi, Andrija se provodi!

Autor:

Zadruga

24.03.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je postala ravnopravna učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, Kristina Kija Kockar potencira na tome da je napolju čeka momak. Iako je u Beloj kući zajedno sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem i njegovom novom devojkom Lunom Đogani, Kija često pozdravlja novog izabranika, Andriju Lazovića sa kojim je uplovila u romansu nakon što ju je suprug prevario pred milionskim auditorijumom.

Foto: instagram.com/andrijalazovic_bu2
Kija i Andrija

Budvanski biznismen podržavao je Kockarevu svim srcem, ali provodu ipak ne može da odoli. Najnovija objava na društvenoj mreži Lazovića pokazuje upravo koliko on uživa u dobroj muzici.

Andrija je na Instagramu objavio snimak iz kafića. Iako je kilometrima daleko od svoje drage, deluje da je Lazović reči pesme koja se čuje snimku posvetio upravo Kockarevoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Andrija Lazović

Naime, Andriju su po svemu sudeći posebno dirnuli stihovi prelepe balade Olivera Dragojevića ''Cesarica'', a da li je biznismen reči ove pesme uputio upravo aktuelnoj učesnici Zadruge, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading