(VIDEO) Zadrugari ovim UGROZILI SVOJE ZDRAVLJE!

Autor:

Zadruga

26.03.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao novi vođa Milan Milošević suočio se sa velikim problemom u "Zadruzi" koji se mora pod hitno rešiti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

Posle ovog sastanka, na red je došao još jedan koji se odnosio na higijenu u "Zadruzi", a i ovaj sastanak, kao i svi ostali, počeli su čitanjem pisma koje je poslao Veliki šef svojim stanarima koji su deo najgledanijeg rijaliti programa ikada.

- Pored svih dešavanja i problema u odnosima, higijena se mora održavati. O životinjama se morate brinuti i obavljati poslove, kako se vaš grad ne bi pretvorio u deponiju! Kuća je prljava, kao retko kada, i to se to mora hitno promeniti. Uglancajte celu kuću, aljkavost je na zavidnom nivou i to se mora hitno promeniti. Situacija sa higijenom je takva da smo veoma zabrinuti za vaše zdravlje! Insisitraimo da se tačno zna ko će se čime baviti i ko će šta da radi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Vođa je odmah raspodelio ko će šta raditi. Između ostalih, za čišćenje kazina biće zaduženi kao i do sada Saška Karna i Marko Miljković. Milica Dugalić i Tomislav Panićbiće zaduženi za dvorište, dok će o pabu brinuti Nemanja Đerić Đekson. Ko će još čistiti po "Zadruzi" pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading