MIONIN BIVŠI RASKRINKAO GLAVNU AFERU ELITE: Zbog ovoga Nenad Aleksić Ša LUDI!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantera otkrio istinu o aferi "Prsten"!

MIONIN BIVŠI RASKRINKAO GLAVNU AFERU ELITE: Zbog ovoga Nenad Aleksić Ša LUDI!

Foto: Republika

Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko aktuelne učesnice "Elite" Mione Jovanović, progovorio je o aferi "prsten" koja je u toku prethodne noći najviše zaintrigirala javnost. 

Naime Miona je na ruci nosila prsten koji je kupila dok je bila u vezi sa Stanislavom. To je izazvalo revolt kod Nenada Aleksića Ša, koji joj je naredio da ga odmah baci. Sve nedoumice oko prstena otkrio je Stanislav i time pobio sve laži.

- Sama ga je sebi kupila, koliko se sećam. To su neki bezveze prstenčići koje je kupovala na moru, ništa značajno niti bitno - odbrusio je Stanislav za "Pink.rs"

Republika

Foto: Red tv printscreen

Pantera

On je nedavno otkrio da li postoji dogovor između njih dvoje.

- Imali smo dogovor, ali nije ga ispoštovala. Inače, u kontaktu sam sa njenim roditeljima. Upoznao sam njenu mamu, baku, njenog tatu. Bio sam kod nje dva puta, njen tata me je zvao i pitao da joj prenese kako između nas još uvek ima šanse, međutim rekao sam da je između nas kraj, da je kod mene je završila. To su sjajni ljudi, njena majka mi se preko Instagrama ponekad javi, ali... - rekao je Krofak, a potom se osvrnuo na potencijalni ulazak u Belu kuću.

- O tome vam ne mogu govoriti. Ne znam šta se može dogoditi, sve zavisi od ponude. A što se Mione tiče, ona mi ništa nije kriva, šta bih joj rekao... Nije ispoštovala dogovor i nemam šta loše da joj kažem, nas dvoje smo gotovi i o nama ne možemo pričati - bio je izručit sportista, a potom se obrušio na repera - dodao je on za "SrbijaDanas".

Republika

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Stanislav, Miona i Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.03.2024 05:11

SVAKA TI ČAST STANISLAVE...RASKRINKAJ PREPODOBNU MIONU...SAMO GLUPI I ISKOMPLEKSIRANI ŠA MOŽE DA JOJ POVERUJE...MAJA JE BILA SVE U PRAVU