ŠA SE KRIŠOM OBRATIO PRODUKCIJI: Ima specijalni zahtev, evo šta "pakuje" Stanislavu iza leđa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je odlučio da traži specijalni zadatak od produkcije.

ŠA SE KRIŠOM OBRATIO PRODUKCIJI: Ima specijalni zahtev, evo šta "pakuje" Stanislavu iza leđa! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Reper Nenad Aleksić Ša, učesnik rijalitija "Elita", trenutno prolazi kroz tešku emotivnu agoniju zbog fizičkog odvajanja od bivše devojke Mione Jovanović. Odnosno, on boravi u kući Odabranih učesnika, dok je Miona i dalje u Beloj kući, zajedno sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom.

U jednom trenutku, dok je razgovarao sa Mionom, Nenad izjavljuje da će zamoliti produkciju da mu omogući zadatak koji bi mu dozvolio da izađe iz rijalitija, jer ne može da istrpi pritisak zbog svega što se dešava.

Na snimku koji se pojavio na jednoj od stranica koje verno prate dešavanja u rijalitiju, čujemo Ša koji razgovara sa Mionom o pritisku i da više ne može da izdrži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsetimo, sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je izneo Stanislavljeve reči o promeni u ponašanju Mione tokom veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Stanislav je izjavio da primećuje značajnu promenu u Mioninom ponašanju i da je primetio kako je njen ego postao dominantan nakon izrečenih reči o nedostatku interesa za njom. Takođe, Stanislav je istakao da je Nenadova autoritarnost dovela do toga da Miona, uprkos svojim godinama, bude primorana da ćuti pred starijim partnerom.

- Stanislav je juče tokom intervjua rekao da te ne prepoznaje i da ti je proradio ego nakon što je rekao da ga više ne zanima. Stanislav je rekao da nemaš karakter i da ti Ša naređuje šta ćeš ti da kažeš. On je rekao da devojka od toliko godina mora da ćuti čoveku od četrdeset. To su sve njegove reči - rekao je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading