ŠA IZAZVAO STANISLAVA NA ŽESTOK OKRŠAJ: Prekinuta emisija zbog Nenadovog izlaganja, Miona pretrnula od straha!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je isprozivao Stanislava, pa izazvao totalnu pometnju.

ŠA IZAZVAO STANISLAVA NA ŽESTOK OKRŠAJ: Prekinuta emisija zbog Nenadovog izlaganja, Miona pretrnula od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite danas su birali najosvetoljubivije među njima, a na red je došao Nenad Aleksić Ša, koji je odmah pokazao sujetu, pa spomenuo Stanislava Krofaka, bivšeg dečka Mione Jovanović, sa kojom je sada on u vezi.

Naime, Ša je ubeđen da se Stanislav sveti Mioni i njemu i da je upravo to razlog njegovog ulaska u Elitu.

- Darijan prema Sneži, Sneža prema Darijanu. Treće mesto je Stanislav, niko od vas ga nije naveo. Njegov ulazak je osveta Mioni i meni - kazao je Ša.

Inače, Nenad Aleksić Ša ponovo će nedelju provesti u kuću Odabranih, opet bez Mione Jovanović, što ga je dotuklo, pa je napustio Belu kuću i krenuo da kuka na sav glas, dok je Jovanovićeva smatrala da pravi bespotrebno dramu.

 

- Neću ovako! Bog se sprda sa mnom! Kad bi Miona otišla u izolaciju, ja bih sa njom otišao. Ovo mi smeta, ne mogu da idem bez Mione u Odabrane. Čuješ, me, ne mogu! - rekao je Ša.

- Smiri se - kazao je Đedović.

- Skinite mi kletve, mene je baksuz poterao, crna magija... Nek mi skine neko ovo. Bože, što si se na mene okomio. Muka mi je, želim sreću - kazao je Ša.

- To je njegov obraz, meni je šokantno da ja tražim odobrenje od partnera da nešto mogu da uradim, sa moje strane ja sam već rekao, ona mene ne zanima, smešna mi je. Njegova glavna briga je ona, ja nemam ništa sa tim. Ja ne znam da li ja nju zanimam, ali mislim da ne. Mene da izda neki radnik on više nikad neće raditi kod mene, ja ne menjam mišljenja tako lako. Ona je prevarila mene sa njime i sad joj je glupo da priča da je sa mnom bilo dobro jer znamo kakav je on i da ljubomoriše. Ona nema ništa o meni da kaže, ja ne bih ulazio ovde da nisam čist, neka kažu šta žele. Primetio sam da želi da priča sa mnom, ali nema potrebe za tim sad, trebalo je odmah to da kaže a ne da čekam njegovo odobrenje, ko je on bre? Mene je sramota sa kim sam živeo, nema svoj stav stalno je pod tuđim uticajem, sad da je upoznam ne bih nikad bio sa njom - komentarisao je Stanislav Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading