ŠOK OTKRIĆE! Evo šta se nalazi na SNIMKU Mine Vrbaški iz aviona - Sada je sve JASNO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata tiktokerka otkrila šta se zapravo desilo na snimku Mine Vrbaški!

ŠOK OTKRIĆE! Evo šta se nalazi na SNIMKU Mine Vrbaški iz aviona - Sada je sve JASNO! (VIDEO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a danas je šokirala svoje pratioce na Instagram. Naime, ona je objavila klip koji je usnimila dok je letela avionom. Kako Mina navodi, videla je vanzemaljce, a njeni pratioci su je uveravali u suprotno, dok je ona bila sigurna da je videla posetioce sa drugog sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

Ljudi, ja sam danas nešto neverovatno snimila dok sam letela. Vidite vi ovo. Ovo sam ja, inače, snimila pa sam snimila ponovo ekran da vam približim i uveličam, da vidite šta se dešava sa ovim... - započela je Mina, pa nastavila:

- Da li su ovo vanzemaljci? Pogledajte vi ovo. Sat i po vremena sam imala vremena i uživala sam u pogledu čudnih nebesa. Da - poručila je Vrbaški.

Nakon ovog snimka, koji je postao viralan na društvenim mrežama, oglasila se tiktokerka Aleks, koja je inače studentkinja astrofizike. Aleks vrlo često objavljuje video snimke na temu o vasioni, galaksiji, ali i čudnim pojavama na zemlji. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mina Vrbaški

 

Tako je ona objasnila šta se zapravo videlo na snimku koji je Mina Vrbaški objavila:

- Ta stvar je jako česta pojava, nije vanzemaljac, već samo drugi avion koji ide ispod tebe, samo u drugom pravcu. Pogledaj opet i videćeš to. To što je iza njega tu tragovi, koje vidiš sa zemlje. To je jako zanimljiv fenomen, ali je jako čudan! Jako puno letim i viđam ovo često, ovo može da se potvrdi ko leti, da se viđa svakodnevno - ispričala je tiktokerka Aleks. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading