JOVANA CVIJANOVIĆ NA IVICI SUZA ZBOG OVOG RASKIDA! Rešila da sve prizna, lavina komentara na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite je gledaoce iznenadila priznanjem!

JOVANA CVIJANOVIĆ NA IVICI SUZA ZBOG OVOG RASKIDA! Rešila da sve prizna, lavina komentara na društvenim mrežama!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Jovana Cvijanović kaže da joj je žao što su Milica i Terza raskinuli, pa je iznela svoj sud tokom emisije. 

- Ja se tako zezam sa njima i to je to. ja sam sinoć ostala u šoku, nije mi bilo dobro. ja sam bliska sa Milicom i Terzom, to što se desilo nisam očekivala. Meni je Tamara rekla da mogu da je osudim, ja nisam znala da joj se Terza sviđa. 

Šta je sa piratom? - upitala je Milena.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Cvijanović

 

Isto je sve, imam iste emocije prema njemu. Ne uhodim ga, i ne bih se pomirla sa njim nakon svega. On je ušao sam mnom u vezu i prodao sve to zbog dva flerta. Mislim da mu se nikada nisam sviđala da je hteo samo da me iskoristi - govorila je Jovana.

Nakon Jovaninog izlaganja na društvenim mrežama se povela prava polemika o ovome, jer je učesnica Elite bila iskrena, pa su mnogi pohvalili ovaj gest. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

Inače, Cvijanovićka je nedavno bila u šoku nakon što je Lepi Mića pominjao da bi joj platio za intimne odnose u spoljnom svetu.

-  J*bem li ti majku! Tako je k*rvo, pokaži ko si. Ja ću te j*bati napolju za 20 evra kao k*rvetinu! P*čka ti materina. Ne mogu da verujem da sam sebi dopustio da se sa jednom lakom ženom svađam pred kamerama. Moram sebe s vremena na vreme da podsetim da ovo napolju gledaju moji prijatelji! Znam ja mnogo toga o tebi, a znaće i ljudi sa kojima sam blizak, pa ti se Jovana ne piše dobro kad izađemo odavde- vikao je Mića. 

Tebi ću besplatno dati! Što si se iznervirao? - odbrusila je Jovana, a on je nastavio da je psuje i vređa. 

Tako dr*lja govori - vikao je Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading