PRVA AKCIJA DVA MUŠKARCA U ELITI: Takmičari vrište iz sveg glasa, kamera usnimila ŠOK SCENU pred punom sobom!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić i Bora Terić doveli sve do suza!

PRVA AKCIJA DVA MUŠKARCA U ELITI: Takmičari vrište iz sveg glasa, kamera usnimila ŠOK SCENU pred punom sobom!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Još jedna uzbudljiva noć u rijalitiju "Elita" donela je novi talas intriga i skandala među učesnicima. Borislav Terzić Terza, poznat po svojim kontroverznim postupcima, zvanično je stavio tačku na svoju vezu sa Milicom Veličković, ali i zapoičeo novu ljubavnu aferu, koju niko nije očekivao da će se dogoditi. Tokom cele žurke on se ljubio sa Tamarom Glavonjić, zbog čega je Milica napravila haos i završila u zatvoru, ali to nije sve. Desila se i jako zanimljiva situacija između Bore Terzića i Uroša Stanića, koja je danas na društvenim mrežama postala viralna. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Bore Terzića i Milice Veličković

Terza je pod uticajem alkohola završio u krevetu sa Urošem Stanićem. Kako je želeo da legne da spava, zamolio je Stanića da mu pomogne, ali je situacija izmakla kontroli kada je Uroš malo preterao sa svlačenjem, pa je Terzi umesto pantalona svukao i donji veš, pa je on pred punom sobom ostao go. Dok su se ostali takmičari smejali do suza, Terza je ostao smiren i nasmejan iako su svi imali priliku da vide njegovo nago telo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić svukao donji veš Bori Terziću

Inače, povodom karambola koji se sinoć dogodrio oglasio se Terzim brat, koji ne krije da mu je drago što je na ljubavnu priču sa Milicom stavljena tačka. 

- Znam kakav će haos tek da nastane. U jedu ruku mi je drago, u neki u ne baš. Drago mi je jer je shvatio da nije to to više. Ne treba da se svađaju u da se prave više one za*banicije. Navijao sam za Danku, iskreno. Nadam se da možda među njima ipak nešto može da se dogodi. Što se tiče onoga što je rekao Terza da Milica ne bi mogao da dovede Milicu u našu kuću, ona bi mogla da dođe, ali ako bi im se neke svađe ponavljale, kao što smo svi svedoci kakve su bile, oboje bih isterao, iskreno - istakao je za Pink.rs Terzin brat.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading