ŠA UDARIO NA STANISLAVA: Rat ne prestaje, reper brutalno PROVOCIRA!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

ŠA UDARIO NA STANISLAVA: Rat ne prestaje, reper brutalno PROVOCIRA!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u "Elitu" kako bi takmičarima postavio neke nova pitanja, da bi ih publika, ali i cimeri bolje upoznali. Među prvima je odgovarao Nenad Aleksić Ša, koji je sve šokirao svojim priznanjima. 

- Kada si poslednji put doneo dobru odluku slušajući intuiciju? - pitao je Darko.

- Nikad, uvek me vuče na agresivnost, nikad na nešto dobro, uvek doživljavam nemir i znoje mi se kolena, jesam pogrešio više puta kada sam slušao intuiciju, uvek predosećam neke loše događaje i uvek sam u kontri samom sebi, da poslušam sebe možda bih izašao na pravi put.Za mnoge stvari sam u pravu i biću - govorio je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Šta ti u toku boravka u Eliti govori intuicija? - postavio je novo pitanje voditelj. 

- Uvek mi govori loše stvari, ja imam intuiciju plus inat, uvek želim da promenim sudbinu a smatram da imam neki svoj put i uvek idem prečicom do svog cilja. Za Mionu mi govori intuicija da sam sto posto siguran da je pozitivan ishod našoj vezi ali postoje neke stvari koje me izluđuju i nadam se da dolazimo do nečega lepog, sve što sam govorio za njihov odnos doći će na ono što sam ja rekao. Može i Stanislav da se pronađe ovde, mnogi ljudi ovde ulaze sa taktikom i gledaju ovo kao igru, ovo stvarno nije igra nego je život, ovde nema taktiziranja nego moraš da budeš svoj, sa taktikom se ovde ne ulazi, najbitnije je biti svoj - pričao je reper. 

- Da li si nekad poslušao neke druge ljude ovde nego svoju intuiciju? - upitao je voditelj. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Svi znaju da ja nikad nisam nikoga slušao ovde, ja mogu da popričam sa svima ali na kraju uvek uradim po svome - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jorga

27.03.2024 21:21

Ovaj nesretni Sha ulazi u rialitije da se ozeni hahaha nadje devojku tako samo Miljana Kulic da nema rialitija nema ni zivota za nju, koji su to pacenici hahaha a tek zalosna sova Miona utripovala da ce iz Simanovaca odmah u Arenu sta ta priglupa devojka prica nepovezana mutava laze maze petlja tovari na Stanislava krivicu sto ga je prevarila sa histricnim deka Sha Aleksicem