NISAM TREBALA DA SE UDAM ZA MATORU: Anita nastavlja da ponižava, javno se pokajala zbog GEJ BRAKA!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje izazvalo muk u Beloj kući!

NISAM TREBALA DA SE UDAM ZA MATORU: Anita nastavlja da ponižava, javno se pokajala zbog GEJ BRAKA!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u "Eliti" kako bi ispitivao takmičare o njihovoj intuiciji. Jedan od odgovara koji su privukli najviše pažnje bili su od Anite Stanojlović, koja je sve šokirala kad je priznala da je imala osećaj da ne treba da se uda za Jovanu Tomić Matoru.

Stanojlovićeva je priznala da je bila ubeđena da to neće biti na duže staze i da nemaju blistavu budućnost, koju su na sve moguće načine pokušavale da predstave svojim fanovima na društvenim mrežama, ali i u izjavama za medije koje su jako često davale. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Anita, šta tebi govori intuciija u životu? Da li veruješ u nju? - pitao je Darko.

- Meni intucija samo donosi probleme, kad god sam je slušala bilo je katastrofa. Kad sam bila trudna tad mi je govorila intuicija da treba da ostavim dete i eto tad je bilo dobro što sam je poslušala. Prošle godine sam pogrešila što nisam poslušala intuiciju u vezi sa Jovanom, govorilo mi se da nije sve tako, znala sam da to neće uspeti na duže staze, bila sam ubeđena da neće biti ništa od toga - rekla je Anita Stanojlović.

- Šta ti govori intuicija o boravku u rijaltiiju? - pitao je Darko Tansijević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Nisam se pokajala ni za šta do sad, treba da smanjim malo ljubomoru ovde i neke pogrešne stvari koje mi govori intucija u vezi sa Anđelom. Sad sam na pravom putu - rekla je Anita.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading