"ZBOG TOG BOLESNIKA SAM IZGUBILA DETE" Vanja se HITNO oglasila nakon MONSTRUOZNIH reči Nenada Aleksića Ša!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da dođe sebi!

"ZBOG TOG BOLESNIKA SAM IZGUBILA DETE" Vanja se HITNO oglasila nakon MONSTRUOZNIH reči Nenada Aleksića Ša!

Foto: Republika.rs, Instagram

Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, izrazila je šok i nevericu povodom njegovih nedavnih izjava o njihovom braku i navodima da je abortirala njegovo dete. 

Naime, reper je u emisiji "Pitanja gledalaca" izazvao sumnje u njen spontani pobačaj, nazvao je neradnicom, a potom je doveo u pitanje i njen status majke, s obzirom na to da ima sina iz prethodne veze. Ove tvrdnje su izazvale ogorčenje i šok kod Ignjatovićeve, koja je odlučila da javno progovori povodom ovih optužbi. 

- Šta da vam kažem kad samo laže?! Bolesnik, on je kriv što sam izgubila dete, to tvrdim, bre! A druga stvar, on je neradnik, a isto tako meni nije dao da radim. Živeo je od para sa TikToka - bilo je sve što je u ovom trenutku želela da otkrije Vanja, budući da je najavila skorašnje finalno raskrinkavanje svog, sada već, bivšeg supruga, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Vanja Ignjatović se oglasila nakon optužbi Nenada Aleksića Ša

Podsećanja radi, u toku emisije "Pitanja gledalaca" koje su uvek izazivale veliku pažnju publike, naredno pitanje je bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša. Međutim, svi su zanemeli kada je reper spomenuo svoju bivšu suprugu, tiktokerku Vanju Ignjatović, te za crnim stolom u "Eliti" nagovestio da je abortirala njegovo dete.

Jesi li priznao Mioni da si se pozdravio sa Vanjom nakon suđenja? - glasilo je pitanje za Aleksića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša misli da je Vanja abortirala njegovo dete

Ja Vanju nisam poljubio, ali mi nije jasno što ona to radi, možda hoće da uđe. Ona želi nas da rastavi, ali neka uđe da se suoči sa mnom. Ja sam njoj rekao tada da nema komunikacije, ona se obraćala meni konstatno, ona priča da ja lažem, a šta je poenta da kažem jeste, kada nije. Neka kaže kako je bilo. Ona je insistirala da se ja pojavim na suđenju. Ja nemam gram emocije prema njoj, jer je ona ta koja je pokupila stvari i otišla od mene, nije htela da se vraća, ja sam joj salo poruke, a odj*bavala me je sve vreme. Ja mislim da mi nismo izgubili dete baš kada sam ja došao u Beograd, a ja sam hteo da se vratim i posle toga - govorio je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

29.03.2024 05:40

NJEMU JE DETE OPSESIJA...VANJA SVAKA TI ČAST...NA SVEMU, ALI NAJVIŠE ŠTO SI OTIŠLA...ON U SVAKOJ PARTNERI GLEDA PRIPLODNU KRAVU...ZLO OD ČOVEKA...