BIVŠU ŽENU NENADA ALEKSIĆ ŠA GLEDA CEO GRAD: Ivana osvanula na BILBORDU, svi zanemeli zbog njene lepote (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će na ovo reagovati Ša?

BIVŠU ŽENU NENADA ALEKSIĆ ŠA GLEDA CEO GRAD: Ivana osvanula na BILBORDU, svi zanemeli zbog njene lepote (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Reper Nenad Aleksić Ša se, po svemu sudeći, ne smiruje u rijaliti šou-programu "Elita", a upravo zbog emotivne drame u jednoj od sezoni "Zadruge" ostao je bez supruge Ivane Aleksić, koja je nakon razvoda krenula svojim putem. Kako se može zaključiti po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, Ivana je stavljanjem tačke na bračnu zajednicu sa reperom procvetala, a sada je osvanula i na bilbordima.

Naime, ona je na pomenutoj socijalnoj platformi podelila objavu jedne svoje prijateljice, koja je uhvatila prelepu Ivanu dok je gleda ceo grad - na bilbordu, kako reklamira predstojeći  Sajam kozmetike.

Republika

Foto: instagram.com/_ivv_

Ivana Aleksić na bilbordu

Podsećanja radi, u toku emisije "Pitanja gledalaca" koje su uvek izazivale veliku pažnju publike, naredno pitanje je bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša. Međutim, svi su zanemeli kada je reper spomenuo svoju bivšu suprugu, tiktokerku Vanju Ignjatović, te za crnim stolom u "Eliti" nagovestio da je abortirala njegovo dete.

Jesi li priznao Mioni da si se pozdravio sa Vanjom nakon suđenja? - glasilo je pitanje za Aleksića.

Ja Vanju nisam poljubio, ali mi nije jasno što ona to radi, možda hoće da uđe. Ona želi nas da rastavi, ali neka uđe da se suoči sa mnom. Ja sam njoj rekao tada da nema komunikacije, ona se obraćala meni konstatno, ona priča da ja lažem, a šta je poenta da kažem jeste, kada nije. Neka kaže kako je bilo. Ona je insistirala da se ja pojavim na suđenju. Ja nemam gram emocije prema njoj, jer je ona ta koja je pokupila stvari i otišla od mene, nije htela da se vraća, ja sam joj salo poruke, a odj*bavala me je sve vreme. Ja mislim da mi nismo izgubili dete baš kada sam ja došao u Beograd, a ja sam hteo da se vratim i posle toga - govorio je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading