NISAM LUDAK, NEGO GENIJE: Šok priznanje Nenada Aleksića Ša, pukao je kao ZVONO!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi slušaju i ne veruju!

NISAM LUDAK, NEGO GENIJE: Šok priznanje Nenada Aleksića Ša, pukao je kao ZVONO!

Foto: TV Pink/printscreen

U "Elitu" je danas ušao voditelj Darko Tanasijević kako bi takmičare stavio na nove muke i postavljao im pitanja kako bi se međusobno bolje upoznali, ali i još bolje se predtavili publici. Odgovorili repera Nenada Aleksića Ša su iznenadili mnoge. 

- Šta prvo pomisliš kad vidiš sebe u ogledalu? - pitao je Darko. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Prvo pomislim kretenu, majmune. Moja drugarica Jeca numerolog mi kaže da ne treba da budem tsko samokritičan, fosta sam samokritičan. Ja radim na tome, ali meni to ne ide, nemam reči hvale što se sebe tiče. Znam ko sam i šta sam, to stoji, ali je uvek to umanjim - pričao je Ša, pa otkrio kako misli da gs drugi doživljavaju: 

- Osobe koje nisu inteligentne me smatraju ludakom, a hiperintelegentni genijem - pričao je on. 

- Šta ti zamera tvoja partnerka? - glasilo je sledeće pitanje. 

- Što sam previše posvećen... Neke ishitrene reakcije, ali to sam ja. Što bih sebe sputavao? Svaka reakcija je iskrena i ne žalim. Ja ne poštujem sebe dovoljno - odgovorio je reper. 

- Šta bi promenio kod sebe? - upitao je voditelj. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Voleo bih da sebe više poštujem i da sebe stavim na prvo mesto. Ja bih voleo da sam iskvaren, namazan, premazan i proračunat. Voleo bih da sam vaspitam drugačije... To je dve ono što nisam, ali ja da jesam to, kakav bih gospodin bio i kako bih bio cenjen - rekao je Ša.  

- Na šta si ponosan? - upitao je voditelj. 

- Ponosan sam što sam uspeo da pomognem poridici kad je bilo najpotrebnije. Mnogobrojnoj deci, bez roditelja i krovom nad glavom sam pomagao, ali ne hvalim se, ne kačim i ne zovem roditelje. Ja sam na to ponosan - priznao je reper. 

Ispod ovog snimka na platformi bili je raznih komentara, a publika smatra da je reper skriz poludeo u vezi i da izgovara razne gluposti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading