UČESNICA ELITE BILA SA 20 GODINA STARIJEM OCEM: Isplivala ŠOK ISTINA o bludu i razvratu sa AFTERA! Ovo su radili u mraku (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla bruka!

UČESNICA ELITE BILA SA 20 GODINA STARIJEM OCEM: Isplivala ŠOK ISTINA o bludu i razvratu sa AFTERA! Ovo su radili u mraku (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Javno iznete informacije o prošlosti zadrugarke Milice Veličković, koja je mesecima u vezi sa Borislavom Terzićem Terzom, izazvale su veliku pažnju javnosti. Posebno intrigantna je činjenica da je Milica svojevremeno bila u vezi sa muškarcem koji je čak 20 godina stariji od nje. Ova zanimljiva priča otkrivena je u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji, gde je gostovao Dragan Smiljanić Gaga, otac Miličinog druga i bivši učesnik "Elite".

Naime, Gaga je otkrio da se upoznao sa Milicom pre četiri do pet godina, dok je bio u vezi sa drugom devojkom. Njih dvoje su se upoznali na neobičan način, a Gaga je morao da glumi da se ne poznaju zbog dogovora sa svojom devojkom. Ipak, kako je istakao, Milica je ostavila snažan utisak na njega svojom zanimljivošću i druželjubivošću. Počele su da se razmenjuju poruke i snimci, a emocije su se razvile sa Milicine strane.

Milica i ja se poznajemo 4-5 godina. Upoznali smo se kao u "Eliti", jer sam imao neku devojku 2,5 godine. Nije znala za Milicu, zato je dogovor bio da se ne znamo. Bio sam prinuđen da glumim. Ona je jako dobra devojka, zanimljiva, druželjubiva. Ona je drugarica mog sina i par puta smo se videli na splavu. Krenule su emocije sa njene strane, slali smo poruke, slala mi je snimke sa drugaricama - objasnio je Smiljanić, te dodao:

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Dragan Smiljanić Gaga otkrio pikanterije o Milici Veličković

- Bilo je više poljubaca i ništa preko toga. Desilo se pre jedno četiri godine. Tad je imala 24, ja mislim. Ja sam stariji od nje 20-21 godinu.

On je istakao da su se sretali nakon žurki u klubovima, a čak je podelio da je na jednom afteru Milica bila isključivo sa njim, upoznavši se sa njegovim društvom preko njega.

- Bio je i Filip Đukić na tim afterima. Milica je bila isto. Stvarno je super devojka, ima mladalački duh. Voli da uživa. Na tom afteru je bila samo sa mnom. Preko mene je upoznala i moje društvo. Pisala je i njima, ali meni je to sve normalno. Ne mora to da prizna, svako treba da ima neku svoju intimu - objasnio je Gaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading