MAJKA MILJANI OČITALA BUKVICU!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.05.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najradosniji dan bio je ubedljivo za Miljanu Kulić. Veliki šef joj je uputio poziv do Drveta mudrosti, a ona je sa radošću otišla u posetu misleći da je neki tajni zadatak. Međutim, ona je dobila šansu da telefonskim putem razgovara sa svojom majkom, ali joj je za to trebao novac koji je ona odmah pozajmila od Kristine Kockar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Kada je čula mamin glas, Miljana je očekivala da će razgovarati o spoljnom svetu, ali Marija Kulić bila je i te kako razočarana zbog njenog ponašanja, pa joj je odmah ukazala na greške.

- Šta radiš ti sa onom hranom? Hraniš celu Zadrugu! Možeš da daš Mići, Mikiju i da zamoliš da ti sačuvaju. Ovo ostalo, oni ološi! Najmanji budžet ti daje, a ti joj daješ cigaru. Kod tebe sve može! Da nisi trudna, ne bih ti poslala hleb jedan! Uopšte ne ceniš 40 kg hrane! Kukaš, nemaš šta da jedeš! Ja ti šaljem da imaš ti, ja nisam dužna da šaljem te ološe tamo! Pola hrane su ti pokrali! Ana Korać ti krade krem bananice pa daje drugima! Onu Dragicu da više nisam videla da je sela pored tebe! Ona je kao gladnica neka, kao svinja! Nikome više nemoj da daješ, treba da hraniš to dete što nosiš! Neka im donosi majka salate! Jaja sam ti poslala, to da pržiš za doručak! Znaš li ti da staneš i da pržiš? Sve to da jedeš zbog bebe! - počela je Marija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Miljana je bila tužna i iznenađena zbog svega što joj je majka rekla, a onda je ukućanka pomislila da je to jedina primedba koju njena mama ima tokom njenog učešća. Marija je nastavila sa pridikovanjem, a onda je prešla na njen stil oblačenja koji joj se takođe nije dopao.

- Da li to priliči jednoj ženi da joj se vidi zadnjica? Neću da ti vidim tesne haljine! Pogledaj se u ogledalo na šta ličiš prvo, pa onda izađi po dvorištu! Cigare? Rekla sam nikom ništa do kraja! Nemoj da tražiš ni da daješ! Alkohol da nisi liznula! Produkcija će da me obavesti večeras šta se dešava. Ponašaj se normalno, ja te molim! Nemoj da me teram da se tresem i da se nerviram da li ću da gledam tebe ili majstore ovde

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Takmičarka je zbog ovih reči ostala bez teksta, ali se složila sa činjenom da to verovatno ne izgleda lepo na tv ekranu.

- Divota, mnogo smo dobro! Gledamo te ceo dan, golo dupe, milina! Gledam, produkcija ti donosi hranu, a ti daješ Dragici hranu! Tebi niko ništa ne da, duša me boli za tebe! Drugo, šta će tebi Marko? Muškarac sa tobom u hotelu! Što nisi sa nekom ženom otišla? Ta Matora ne može da izmenja pačavre svakojake! - rekla je za kraj Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading