(VIDEO) Kija Kockar ZANEMELA kada joj je Sloba postavio OVO škakljivo pitanje!

Autor:

Zadruga

10.05.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar je pre nekoliko nedelja priznala pred milionskim auditorijumom da i dalje voli svog još uvek zakonitog supruga Slobu Radanovića uprkos činjenici da je uplovila u novu vezu sa Andrijom Lazovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Kija oizgladili odnose posle svega ili nam se samo čini..

Kija je tokom prethodne večeri dobila pitanje od jednog gledaoca koga je interesovalo da li bi se pomirila sa pevačem, a njen odgovor je izazvao neočekivanu reakciju Radanovića. 

- Hm... Zavisi da li me pitate prepodne ili poslepodne. Ne znam da li želim da se pomirim sa njim, jer ga volim i teško mi je. Prepodne želim razvod, a uveče ne želim, i to je tako, jer mi se meša 300.000 stvari - rekla je Kija, a Sloba se odmah uključio u polemiku. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar izgleda ne može ni bez jednog ni bez drugog

Nakon Kristininog priznanja, Sloba ju je prvi put pitao šta se dešava sa Andrijom, njenim dečkom sa kim je ušla u vezu neposredno pred ulazak u rijaliti. 

- A šta je sa Andrijom, šta je bilo na sahrani? - upitao je pevač svoju suprugu.  

- Ja sam tebi to već objasnila, tako da nema potrebe - obratila se Kija kratko Slobi. 

Da li je Kockareva bila iznenađenja Slobinim pitanjem i kakva je bila njena reakcija dok je odgovarala na njega pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miks

05.06.2018 09:25

U svojoj SMS poruci sam tražio od drveta da omogući Kiji da se čuje sa majkom.Ne verujem da je baš mene poslušalo ali posle onog razgovora Slobodana sa majkom Draginjomjasno je bilo da će Slobodan poslušati svoju "staru"majku i da će Kija doći možda u psihičke probleme.Upravo je Kiji trebala ovakva podrška,Andrija,bilo ona istinita ili ne.U svakom slučaju i Kija ima odstupnicu i sad može slobodno u zavšnicu,poentiranje.Šta dakažem drugo,Kija LAVICA.Majko moja,koliko je ona iznad Lune u svemu,ko će takvoj ženi odsoleti kad izađe iuz Zadruge.