Sarina mama javno komenatrisala ćerkin S*KS u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

12.05.2018

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" gostovale su majke učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga" - Indira Reljić, Marija Kulić i Slavica Biljić. Tom prilikom one su komentarisale i to kako su se njihove naslednice ponašale u Beloj kući mesecima unazad.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sara i Vojke

Mama Sare Reljić priznala je da nije mogla da gleda sviju ćerku kako vodi ljubav u rijalitiju sa svojim izabranikom Vladanom Vojnovićem Vojketom, ali je otkrila i kako na to gleda pevačicin otac.

- Nisam bila spremna da će toliko dugo da ostane tamo. Nisam bila spremna ni na te neke stvari koje su se tamo desile u vezi sa njenim partnerom. Ona je izjavila da nikad ne bi vodila ljubav u rijalitiju. Razgovarale smo pre njenog ulaska i onda mi je rekla da to nema šanse i verujem da je malo kraće ostala da ne bi to uradila. Poznavajući nju znam da bi se držala principa, ali posle toliko vremena to sve pada u vodu. Ja nisam mogla to da gledam, rekla sam da mi je to malo pošasno. Saru ni tata nije osudio zbog toga - rekla je Sarina mama Indira u emisiji ''Magazin In''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading