(VIDEO) ĐEKSON I LUNA SE OPASNO ZBLIŽILI?!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.05.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić odlučili su da stave tačku na svoju romansu koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga". Oni su ranije danas imali i razgovor u toku kog su pominjali i bivšeg dečka pevačice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Luna Đogani

Takođe, Đekson je rekao Andrijani kako mu nije bilo drago što ga je njen otac i bivši zadrugar Duško Radonjić, juče u emisiji preko video-poruke pitao za bivšu devojku Tijanu. Podsetimo, Andrijanin otac u nekoliko navrata jasno je ćerki dao do znanja da nije prihvatio njenu vezu sa reperom. 

Sa druge strane, Luna Đogani trenutno ne razgovara sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem koji je sada u još boljim odnosima sa suprugom Kristine Kockar, što je i sam prizano u Rajskom vrtu danas.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Sunčano i toplo majsko popodne, zadrugari su između ostalog iskoristili i kako bi uživali u čarima bazena koji se nalazi u "Zadruzi". Nakon što je Luna videla Kiju kako ruča pored Slobe i razgovara sa njim, blogerka je otišla u bazen gde se družila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i takmičila se u ronjenju.

- Ajde da probamo. Ko izađe prvi. Ko će duže da izdrži da roni i da ne izađe iz vode. Gledamo se ti i ja u vodi. Ajde! - govorila je Luna Đeksonu.

S obzirom na to da su sada i jedno i drugo slobodni i da Đekson važi za velikog zavodina pošto je do sada u "Zadruzi" imao čak četiri devojke (Anđelu Vešticu, Minu Vrbaški, Jelenu Krunić i Andrijanu Radonjić) videćemo u danima koji su ispred nas da li se između ovih zadrugara stvorila neka nova vrta emocija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dijana

29.05.2018 00:31

ovo stvarn nije u redu, jer to nema veze sa istinom.Sveje izmislio Lepi Mića, koji može ovog Džeksonadfa preporuči svojoj ćerki, nikako Luni. Matori, više ne zna koliko je intriga za Lunuizmislio i kiko je napadao.luna smatra džeksona kao brazt, On ima devojku Andrijanu.Luna jesteatraktivna ali ona pati za Slobom nije ga prebolela i to će kod nej trajati. Ovo što Mića radi nijje ljudski, ni rimereno,

ZS

29.05.2018 07:54

Kao rodjeni jedno za drugo, i fizicki i mentalno. Trebali su od pocetka da se smuvaju, pa ne bi bilo skandala. Djekson je osoba koja bi Luni oberucke svakodnevno pruzila ono sto ona najvise voli. Imaju iste hobije, jahanje, blejanje, gledanje u jednu tacku....