(VIDEO) Viktorija RASKRINKALA BANETA!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja izbačena učesnica rijalitija "Zadruga" Snežana Mišković Viktorija gostovala je sinoć u studiju u Šimanovcima!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Viktorija

Popularna pevačica je poznata po britkom jeziku i po komentarima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a ovom prilikom ona je imala mnogo toga da kaže o svojim bivšim cimerima.

Viktoriji su očigledno manje prijali muški članovi Bele kuće, pa je nakon Slobe Radanovića,pevačica iskritikovala i Benta Čolaka.

- Bane sve vreme igra igru, i on nije dobar, da ne kažem Bane je smrad. On je rekao "Ne mogu ja sa Nadeždom da budem, ja nju mnogo poštujem" znači ti možeš da budeš sa nekim koga ne poštuješ. Nije korektan prema ženskom rodu - rekla je Viktorija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak

Rok zvezda nije mogla a da ne navede Čolaka kao učesnika koji će među prvima napustiti rijaliti jer, kako kaže, igra igru i nema šta novo da ponudi publici.

- Ja se izvinjavam Banetovoj majci koja sluša mene iz mladosti, ali ja njega mrzim kroz muziku koju sluša. Bane sluša takve gadosti od muzike. Ne može da bude dobar kad sluša takvu muziku. On je vrlo atipičan za svoju generaciju, sluša jako plitke bendove. Igra igru, kad god se završi diskusija za stolom on digne ruku da nešto kaže, što je već rečeno. On je vazduh i on će među prvima da ode - rekla je Viktorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading