(VIDEO) ZORICA ODRŽALA LEKCIJU BORI!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz jutarnju kaficu Zorica Marković je počela da komentariše pesmu koju će u Amidži šou izvesti Slobodan Radanović, Nemanja Đerić Đekson, Bora Santana, Filip Đukić i Vladan Vojnović Vojke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković drži slovo!

S obzirom na to da se u tekstu novokomponovane himne zadrugara koja opisuje boravak ukućana u rijalitiju spominje termin "estradna robija", pevačica Zorica Marković je imala zamerke na to, pa je ušla u raspravu sa Borom Santanom.

- Ovo ne može da bude estradna robija, ovo je zabavno humoristički program. Ovo jedino može da bude tvoja robija - pričala je Zorica Bori. 

- To je parodija, sprdnja, nije to da ti nekoga zaje*avaš. Skapirali su ljudi da je to zaje*ancija. Ja ne znam da li se ti sprdaš - pravdao se Santana. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rasprava Zorice Marković i Bore Santane!

Zorica je bila uvređena zbog Santaninih reči i pokušavala da mu objasni koliko je ovaj zabavni program doprineo njegovoj promociji i da se to ni u kakvom kontekstu ne može nazvati "robijom".

- To nije humor. Vi se sprdajte sa nekim drugom stvarima, ne sa estradom....Ti si se brate ugasio. Znaš li za šta si ti ovde došao? Nemoj ovo da zoveš estradna robija, nego tvoja robija, zato što to jeste... Razočarao si me. Ovo je rijaliti "Zadruga" kakve ovo ima veze sa estradom.... Ne postoji više Bora Santana, nego Bora robija - objašnjavala je Zorica Bori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading