Luna KIVNA na OVU zadrugarku!

Autor:

Zadruga

03.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija izabrana je od strane zadrugara kao najzlonamernija osoba, dok je od strane gledalaca ta titula pripala Luni Đogani. Blogerka je danas na sastanku navela upravo Macu za osobu u kojoj vidi najviše zlobe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Pre nego što se izjasnila, Luna je rekla i kako joj je drago što neki ljudi pokazuju pravo lice i što su neki ukućani promenili mišljenje o Slobi i njoj, kao i njihovoj ljubavi koju su, kako Đoganijeva kaže, ranije podržavali.

- Prema meni niko nije nešto specijalno bio zlonameran. Osoba koja mi je najviše uvreda uputila je Miljana. Svi znaju da je meni porodica slaba tačka. Saška je to najviše radila, ali ona nije ovde. Međutim, ja neću navesti Miljanu zato što je ona mene navela zbog gluposti - rekla je Luna.

Foto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Tvoje sestrice nisu ništa krive i tvoju porodicu pozdravljam. Izvinjavam se zbog toga i kajem se zbog toga. Ja sam jutros došla kod Slobe, videla sam tebe sa njim, a htela sam da spavam sa njim - govorila je Miljana Luni.

- Ja ću navesti Macu, zato što smatram da je ona uradila najviše nekih stvari koje su namerne da bi taj neki drugi došao do toga da bi je možda udario. Te uvrede za roditelje, za Milana sam sto puta čula to za mamu - izjavila je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading