TRAŽI RAZVOD, UČINI SVOJU KU*VETINU LEGALNOM: Kija izgubila kontrolu, žestoko izvređala Slobu i Lunu!

Autor:

Zadruga

02.06.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar veruje da njen suprug Slobodan Radanović neće tražiti razvod. Kija je danas navela Slobu kao osobu najzlonamerniju osobu u rijalitiju "Zadruga". Ona je navela da je Radanović bio veoma zao prema njoj, a onda je je došlo do svađe.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba i Kija

Posle nekoliko minuta svoje izlaganje imala je i Teodora Džehverović koja se dotakla ove teme, branila Kiju i posvađala se sa Slobom sa kojim je nekada bila u dobrim odnosima. Takođe posle Teodorinog izlaganja došlo je do nove svađe Kije i Slobe.

- Jeste najveće zlo ta prevara. Ja sam bila, ne svedok, nego prva osoba koja je ćutala o svemu tome, ali nisam mogla u tom momentu da okrenem leđa ni Luni, ni Slobi. Na kraju sam ja sebi učinila loše i ispala budala - rekla je Teodora.

- Teodora izvini jesi ti prevarila dečka? -pitao ju je Sloba.

- Ako me već bockaš Slobo, ja nisam bila u braku i pet godina u vezi. Došla ti je žena ovde, gledala te sa Lunom to što si radio. Na kraju još ste u braku i daješ joj lažnu nadu. Sada svoju prljavštinu pereš mojom - odgovorila je Teodora, a onda se Sloba sukobio sa svojom suprugom.

- Ako voliš nekoga kao sestru, onda ne guraš svoj jezik njoj u usta. Traži razvod, učini svoju ku*vetinu legalnom! Napravi je legalnom, traži razvod! Ja znam da nećeš tražiti razvod! To ti praviš od nje. Ne vodim je ja u WC! Nisam ja oženjena, nego ti! Pi*ko jedna! - govorila je Kija Slobi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ivan Jovanović

03.06.2018 05:21

Kris pokazuje svoju nemoć vredjajućiL unu koja je za nju boginaaj Slobine ljubavi.IIskrna,otvorena i dobra devojka. Manipčulatorka dolijala.Sloba je konačno progledao, više neće nasesti nanjene šupčlje priče.zaslužuje dabudesrećan. Do pobedeeeeeeeeeeee

Odgovori 10 38
Ilona Erić

03.06.2018 05:35

Ona proziva nekog i govori da jejkur..tina, ašta si tibila u vezi i tom propalom braku.kako tenije sraota? Gdeti je moral i dotojanstvo, ukleta ženo. pamet ti je odlutala, samo seješ otrov.Konačno sidolijala... rovaljenasi...Nikakvo poštovanjeprema njemunisi pokazala.Omalovažavalaga i pljuvala. Ko ti dajej pravo i slobodu na takvo pčrostačko ponašanjeuličarski rečnik,pčrostakluk živi. Dobro je što je jSloba pčrogledao i našao ženusvog života.

Odgovori 9 36
Nickname

03.06.2018 12:28

Sramota je sto ovde, jedna ista osoba, koristi deset razlicitih nickova i pise komentare u kojima velica svog favorita pljujuci druge i vredjajuci ostale ucesnike u ispisivanju komentara. O oskudnom recniku, nedostatku gramatike i nerazumevanju sustine u tudjim komentarima, da ne govorim. Blago receno, odvratno! Ne vidim potrebu da ostali (kojima nije svrha da se prepucavaju po portalima) komentarisu - neka osoba sa viskom vremena i volje, koja to radi - preuzme portal, pa neka sama sa sobom vodi diskusiju!

Odgovori 20 3
Isailo

04.06.2018 06:38

Kija jedino što zna , toje da vredja i omalovažava Slobu.Nikakvog poštovanja ni dostoansta nema. Ovo je katastrofa. Ponašanje ulićarsko i kafansko. Ko tebi još veruje.Manipuliše i sve što si do svada zinela za Slobu je daleko od istine. On je poseban mladić, bez ijedne greške u svom životu.DA, li mirno spavaš?

Odgovori 4 17