LUNA: Više me je zabolelo što je DRAGINJU UVREDILA, nego da je MOJU MAJKU!

Autor:

Zadruga

05.06.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljna svađa između Miljane Kulić i Slobe Radanovića sinoć se orila "Zadrugom", a tom prilikom zadrugarka je iznela niz uvreda na račun njegove majke. Kad je to čula, umešala se Luna braneći Draginju, a potom napustila prostoriju i otišla u sobu za rehabilitaciju kod Nadežde Biljić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
E sad se u potpunosti dodvorila Radanovićima... Luna

- Rekla je da mu je majka go*no i ološ! Mene je zabolelo što je ona uvredila tu ženu, duša me boli! I on posle svega ide igra igru sa njom! Šta god da sam uradila ispala sam najgora - jadala se Luna Nadeždi.

Biljićeva nije imala previše reči utehe za Đoganijevu, pa je samo prokomentarisala:

- Pa, je*em mu mater, ne znam što se tako ponaša? - zapitala se pevačica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Brani potencijalnu svekrvu... Luna i Nadežda

O tome koliko ju je pogodilo što je Miljana izgovorila uvrede na račun Draginje, Luna je nastavila da priča naširoko:

- Duša me boli što je diraju, ona je rekla da se držimo zajedno i da nas čeka da izađemo. Kako da sedim za stolom, neću da dozvolim da priča tako o njoj. VIše me zabolelo što je nju uvredila, nego da je moju majku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Biba

05.06.2018 19:42

Tuzan je tvoj zivot Lunjaro kad ti je Draginja uzdanica..A da Sloba ne voli Kiju ne bi se mama mu ovoliko cimala za razvod..Pametnom-dosta

mdsncjhdj

05.06.2018 20:35

Isti nagon imam!

Marina

05.06.2018 22:17

Nocas sam zaista imala nagon za povracanjem jer je ovo dno dna.Tako mlada osoba a tako losa karakterno,premazana svim bojama i nijansama manipulise informacijama koje joj je Slobodan dao.Zna da je njegova bolna tacka los odnos roditelja i Kije i sada igra na tu kartu.Fujjjjj...Tuzno je na sta je sve spremna i nema nikakvog opravdanja za takvo ponasanje.