Kija oplela po Draginji, Luna se složila: Slobina majka je uzrok svih problema!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar je u toku razgovora sa Lepim Mićom priznala da je Draginja Radanović uzrok svih problema, i to da nova snajka može da živi sa njima, na šta je Luna neočekivano reagovala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Naime, Slobina zakonita žena ne može da se pomiri sa činjenicom da je njena još uvek aktuelna svekrva Draginja javno poručila sinu da je napolju sve spremno za njihov razvod, te da mu je rekla da želi da vidi Lunu pored njega.

Kija: Ona donosi odluke umesto njega. Da nije bilo nje, ne bi se sve ovo ni desilo. Meni je krivo zbog toga, ja znam da im nisam ništa nažao učinila. Ona je uzrok svih problema, upetljala se previše i više nije svesna šta radi.

Kako da neću živeti sa Slobom i njegovim roditeljima, ironično je komentarisala blogerka

- Eto im nje, neka ona živi sada s njima - rekao je Mića misleći na Lunu, koja je na ovo sebi u bradu rekla:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Kako da ne... - misleći na to da ni ona ne želi da živi u zajednici sa Draginjom Radanović.

Ni Sloba nije ostao imun na ove reči svoje žene Kija, pa je stao u odbranu majke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Sloba: Nisam znao da se toliko upetljala u to. Ja sam ih nazvao da ih pitam da li su dobro. Ja sam video da se ona mnogo uzbudila. Ja sam rekao da sam odlučio da to ne bude ovde. Ona je meni to naglasila zato što su me isprozivali zato što ja nemam advokata, ona je meni rekla: "Imaš advokata. Ako želiš to, sve je spremno." Ja sam rekao: "Ako sam ja odlučio da ne bude to, nemojte ni vi, ja ovde bijem svoju bitku." To nije bila neprijatnost. Osam minuta sam je smirivao dok plače. Znam koliko brinu, oni su stari. Njima ovo strašno izgleda. Nisam uopšte hteo da potežem tu temu. Ja sam odluke uvek donosio sam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ana

11.06.2018 08:21

Slobodan je prevario Kiju zato što je uvek i u svemu bila bolja od njega, pa je ovako želeo da je ponizi.

Odgovori 41 5
Ljubljana

11.06.2018 08:33

Sad stvarno,LAŽEŠ ko pas,(Osam minuta sam je smirivao dok plače),ma niti jednog trenutka nije zaplakala,samo mržnja do KIJE je izbijala iz nje,dečko živ bio pa se uverio da prvi put u istoriji, majka svom sinu ne želi dobro,samim tim što oće da te razdvoji od rođene žene, njoj nijedna devojka iliti žena neće biti dobra za nju,imaćeš ti velike probleme sa rođenom majkom

Odgovori 43 3
mara

11.06.2018 10:41

@Ljubljana - Evidentno!

Odgovori 17 2
Duja

12.06.2018 05:25

Luna uopšte ne razgovara sa Kristinom, tako da nije ni mogla da se složi sa njenim manipulatorskim mišljenjem. To su gluposti.ne petljajte devojku, tamo gde vama odgovara.Kristina je prevarant. Kad je Sloba bude otkačio po izlasku iz Zadruge, udavaće se više puta jer je niko trpeti neće. Ona nesvesno mrzi muškarce. to su posledice detinjstva.Nikada je Sloba neće oprostiti poniženja, omalovažavanja, degradiranja i prevare..On ne iznosi prljav veš.

Odgovori 2 16