SAŠKA KARAN ŠOKIRALA: Nude mi 3.000 evra da GLASAM ZA LUNU!

Autor:

Zadruga

19.06.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Saška Karan do skoro je bila učesnica "Zadruge" i imala je uvid u sva dešavanja između aktera ljubavnog trougla Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića. A danas je na svom profilu na fejsbuku otkrila da su joj nuđene pare kako bi podržala Lunu Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan od početka je podržavala Kiju Kockar

- E, u ovo ne mogu da verujem... Preko posrednika mi je jutros nuđeno 3.000 evra da podržim Lunu. Nema para za koje bih to uradila. Pozdrav za Švedsku, ali ja imam svoje mišljenje, pa se obratite na drugu adresu - napisala je besna Saška Karan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Treba joj podrška... Luna Đogani

Karanova je u intervjuu za "Rijaliti" dodatak "Srpskog Telegrafa", izjavila i da zna da je Anabela posećivala vračare kako bi Sloba Radanović ostao u vezi sa njenom ćerkom Lunom Đogani:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška tvrdi da Anabela posećuje vračare... Atijasova i Karanova

- Ono što sam ja videla, ono što sam tamo osetila jeste ogromna negativna energija. Rekla bih da je Sloba Radanović omađijan. Čula sam iz pouzdanih izvora da je Anabela išla kod žene koja se bavi teškom magijom. Priča se, a i ljudi su Luninu majku više puta videli da odlazi kod vračare, tako da me ništa od nje ne bi iznenadilo. Mislim da želi da ga odvoji od Kije, da rasformira njihov brak i da ga veže za Lunu. Ja verujem u to. Anabela, kada je ulazila u rijaliti nakratko, mogla je da unese bilo šta, čak je možda i slala stvari kroz hranu, ali i kroz piće. Otkad je ona ušla u rijaliti, Sloba je načisto poludeo- izjavila je Karanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Una

19.06.2018 14:50

SAŠKA KARAN je u pravu sto se bori za pravdu i istinu.

Odgovori 22 8
Milan

20.06.2018 01:15

ona bi za pare sve uradila, laze, glasala bi ona za 300 a kamo li za 3 000