Kijina mama o Draginji: Ona više mrzi moje dete, nego što voli svog sina!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

20.06.2018

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković, majka učesnice Zadruge Kristine Kockar, svim srcem je uz svoju ćerku i nikako ne može da shvati ponašanje Draginje Radanović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Naime, Nadica je šokirana činjenicom da se Draginja preterano meša u Slobodanov život, te želi da utiče na izbor njegove partnerke.

- Ona mrzi moje dete više nego što voli svog sina. Zato što sam je ja vaspitala da im se ophodi sa Vi, da ne kaže ružnu reč, da se ne svađa, da ne psuje. To sam je ja naučila i to im nikada nije uradila. Problem u tome što njihovi kodeksi, običaji su starinski. Oni misle da je ispravno da Kristina mora da pije kafu sa njima, pravi sarme, mesi hleb, da im se javi na neki poseban način, dete koje je u oblacima non-stop i na poslu, to im je najviše smetalo. Brak čitav im počinje od torti, a ne počinjemo brak od kada ga je uzela za ruku i dovela do Pikovih zvezda, za to nema priče. Draginja nije volela što su oni otišli u Beograd, ona smatra da on treba u Zrenjaninu da peva, ne po Beogradu, ali kada je pevao u Pinkovim zvezdama malo se to stišalo. Ona je meni rekla: "Što Kija ne uđe, što se na prozoru javi?", ja sam joj rekla kroz šalu da je sledeći put pošalje kući. Toliko su to pirmitivno prihvatili da je i Sloba rekao da sam ja rekla da Draginja Kiju istera napolje, a ja to nisam rekla. Prozor je njiov domaćinski prilaz, tamo daju izjave. Oni mrze moju Kristinu, jer smo nas dve van klišea i porodičnih ručkova, ona radi puno, i ja, pa nemamo vremena za te porodične ručkove. Ona treba da se dogovara sa mužem, a ne sa mnom i sa svekrvom, zato su je mrzeli. Ona više mrzi Kristinu, nego što voli svog sina. Treba da mu kaže: "Radi, sine, šta ti srce želi", a ne: "Ja se ne mešam, neka bira", a ona mu bira. On se isto svađa kao njegova mama. Nju mogu da shvatim, ona je starija žena, ona ima 70 godina, ja sa 50 i nešto sam modernijeg shvatanja i ja nju razuem, ona je tako vaspitana, sa tim nekim starinskim običajima. Kija je van njihovih običaja, mi ne živimo na taj način - rekla je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading