(VIDEO) Draginja pljuvala Kiju, EVO ŠTA NA TO KAŽE NJE MAJKA!

Autor: alo.rs

Zadruga

01.06.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kristine Kocakar, Nadica Zeljković je gostovala u emisiji u "Zadruzi" i tim povodom iznela bitne detalje iz života svoje ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Nadica je prokomentarisala trenutnu situaciju u ljubavnom trouglu.

Kristinina majka se osvrnula na izjave Draginje Radanović, majke Slobodana Radanovića koja je takođe bila gošća u studiju televizije "Pink" pre nekoliko dana.

- Bilo je vrlo interesantno. Meni je bilo drago da je uspela da se popne uz ove stepenice, ona je starija žena i bolesna je. Drago mi je što je uspela i da se izbori sa Miljaninom mamom, ja bih se odmah predala. Šalim se - rekla je Nadica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Draginja Radanović!

Kijina mama je odlučila da se osvrne i na čuvenu tortu sa venčanja, koju su Radanovići često pominjali kao glavni razlog sukoba njihovih porodica.

- Kristina ne jede torte osim te plazma torte koja je bila na njenoj svadbi. Meni je malo degutantno da pričam o njihovom braku kao da on počinje od te torte. Čuvena "afera torta". Kristina je htela da na svadbi bude ta jedna torta i ja sam je u tome podržala. Nas dve smo zajedno organizovale tu njenu svadbu. Njihova veza, odnosno celokupni brak, bio je pet godina. Njen brak je počeo onog trenutka kad je ona počela da živi sa njim. Torta može da se zanemari, brak je počeo pre pet godina - rekla je Kristinina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nidža

01.06.2018 15:06

Gospođa Nada pošteno kazala istinu. Svaka joj čast.

Odgovori 20 3
Uros

06.06.2018 11:54

Tako je Nadice,gospodja Balvanka je podrzala sina u gluposti,sad nek jede svoja g**na.