Sloba: POTPISAĆU PAPIRE ZA RAZVOD?!

Autor:

Zadruga

28.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović konačno je prelomio i pred milionskim auditorijumom dao je supruzi Kiji Kockar obećanje da će potpisati papire za razvod braka.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Izgleda da će se ipak razvesti... Kija i Sloba

On je prilikom preksinoćnjeg gostovanja kod voditelja Ognjena Amidžića posle kraćeg razmišljanja izjavio da će ispuniti želju svojoj ženi, koja već nedelju dana insistira da on aminuje kraj njihovog braka, i da će staviti tačku na svaku priču sa njom.

Tokom boravka u Beloj kući supružnici su rešili da će brak okončati nakon izlaska, a svoje reči je Kockareva i ispunila, ali Sloba je taj koji usporava proces.

- Ja sam potpisala, Slobodan još nije, trebalo je danas, ali se nije javio. Čim sam izašla, ja sam potpisala, ali nije podneto dokle god on ne potpiše.

Sloba: Ja sam svakako hteo da porazgovaramo, ali ona je rekla da nema smisla

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
I on je doneo odluku.. Sloba

Kada je ovo čuo, Sloba je prelomio:

- Potpisaću. Zvao sam Kristinu, hteo sam da porazgovaramo, ne što se tiče potpisivanja, ja sam svakako hteo da porazgovaramo, ali ona je rekla da nema smisla. Ako je tako, potpisaću.

Povodom ovoga se oglasila i Luna i otkrila kako će se njen odnos sa Slobom odvijati u narednom periodu.

- Što se tiče mene i Slobe, ostaćemo u prijateljskim, korektnim odnosima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading