Ovi bivši zadrugari će večeras napraviti pometnju u studiju!

Autor:

Zadruga

09.07.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I večeras od 22 časa na TV Pink gledaoci će imati priliku da stupe u kontakt sa popularnim učesnicima prve sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga". Voditelj Ognjen Nestorović večeras će u još jednom uzbudljivom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostiti troje bivših zadrugara, ali i jednu mamu.

Foto: printscreen/youtube.com
Miljana Kulić

Naime, atmosferu u studiju do usijanja će dovesti Miljana Kulić i njena mama Marija, Marko Miljković i Gordana Džehverović.

Foto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko Miljković

Poznato je da Marko trenutno nije u dobrim odnosima sa Miljanom, iako su se tokom rijalitija zbližili, a nakon napuštanja Bele kuće čak zajedno izašli i u provod. Međutim, kako je Miljana istakla kada se uključila telefonski u emisiju za vreme Miljkovićevog gostovanja, ona ne želi više čak ni da ga spominje.

Foto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Postavlja se pitanje da li će Marko večeras uspeti da izađe na kraj sa Miljanom i Marijom, a ostaje da vidimo i na čiju stranu će stati Gordana Džehverović, ali i da li će ''zaraćene'' strane zakopati ratne sekire i večeras studio napustiti u miru i harmoniji ili će ipak sukob kulminirati pred milionskim auditorijumom.

Foto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading