Ljubav ili zavist?! KIJA I ANABELA KOPIRAJU JEDNA DRUGU!

Autor:

Zadruga

10.08.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Lune Đogani, Anabela Atijas, tokom emitovanja rijalitija "Zadruga" iz sveg glasa je branila postupke svoje ćerke i bila ljuti protivnik Kristini Kiji Kockar sa kojom je i imala par verbalnih sukoba pred malim ekranima.

RepublikaFoto: google.rs
Cvetna zelena haljina... Anabela

Po završetku rijalitija strasti između Anabele i Kije se nisu smirivale, te su nastavile sa javnim prozivkama putem društvenih mreža. 

Ipak, pored sve te netrepeljivosti koju su pokazivale medijima, mogla se primetiti i doza ljubavi ili pak ljubomore s obzirom na to da su i Anabela i Kija u nekom trenutku iskopirale jedna drugu.

Prva je bila Anabela, kada se u jednoj emisi pojavila u zelenoj haljini, koju je i Kija imala na sebi kada je prvi put došla u posetu svom tadašnjem mužu Slobi Radanoviću.

RepublikaFoto: google.rs
Cvetna zelena haljina... Kija Kockar

Sada je situacija obrnuta, Kija je iskopirala Anabelu i to sa frizurom. Sada neodoljivo liče, što su i Lunini fanovi prokomentarisali. 

RepublikaFoto: e-stock
Kratka "paž" frizura.... Kija
RepublikaFoto: instagram.com/anabela atijas
Kratka "paž" frizura... Anabela

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading