AKO TE PUSTIM, PUSTILA SAM TE ZAUVEK: Stanija molila Vladimira da PROGOVORI S NJOM!

Autor:

Zadruga

29.09.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović imaju vše nego turbulentnu vezu u rijalitiju "Zadruga 2", a sinoć su imali jednu od najžešćih svađa do sada. Međutim, odmah su to i izgladili. Ali kako je Vladimir danas od Velikog šefa dobio tajni zadatak da ne razgovara sa svojom devojkom, Staniji ništa nije bilo jasno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Molila ga da progovore... Stanija i Vladimir
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije uspela da ga natera... Stanija i Vladimir

Vladimir koji bi za nagradu trebalo da ne progovori sa Stanijom 24 časa, do sada je uspešno izbegavao da priča sa njom, a ona je to primetila:

Starleta je u jednom trenutku krenula za njim nakon sastanka i pokušala da ga nagovori da progovore. Na kraju ga je čak i zagrlila i obratila mu se rečima:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I Mina je primetila da nije raspoložen... Vrbaški i Tomović

- Ako te pustim, pustila sam te zauvek! Vladimire, ako te pustim, pustila sam te zauvek! - rekla je Dobrojevićeva, međutim čak ni ovo nije "otopilo" njegovo srce, pa nije progovorio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kad nije mogla ništa da promeni, latila se metle... Stanija Dobrojević

On se okrenuo i otišao od nje, a Stanija je potom ušla u njihovu sobu kako bi je očistila. Vladimir je nakon toga sreo Minu Vrbaški, koja je, takođe, primetila da nije raspoložen, ali nije uspela to da promeni. Vladimir je na kraju ostao sam i otišao na dok gde je legao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading